Youtube: Ένταση μεταξύ Tati Westbrook VS James Charles

0
454

Viral διαστάσεις πήρε η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των δύο διάσημων youtubers και influencers Beaty Guru James Charles και Tati Westbrook στο Youtube. Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά και η “επίθεση” που δέχθηκε η Tati από τον James Charles. Η Tati αποφάσισε λοιπόν, να ανεβάσει ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube και να αναφέρει όσα συνέβησαν.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο James Charles τον οποίο η Τati έχει βοηθήσει πάμπολλες φορές στις στιγμές της καριέρας του εναντιώθηκε σε εκείνη επαγγελματικά διαφημίζοντας προϊόντα ανταγωνιστή της.

Η γνωστή Yοutuber και Beaty Guru Τati στο βίντεο  που δημιούργησε ως απάντηση-δημόσια καταγγελία αναφέρει το παράπονό της απέναντι στον James Charles ενώ κάνει λόγο για την ανευθυνότητά του. Η ίδια στην αρχή σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δικαιολογούσε την συμπεριφορά του λόγω της ηλικίας του. Ωστόσο, πλέον πήρε την απόφαση πως ο “κόμπος έφτασε στο χτένι του“.

“Η φήμη, τα χρήματα και ένας δυνατός λογαριασμός στα Social Media είναι αρκετά για να αλλάξουν ένα άνθρωπο!” ήταν τα λόγια της Beaty Guru. Συνέχισε λέγοντας πως προσπάθησε πολλές φορές στο παρελθόν να βοηθήσει τον James Charles και να τον σώσει από δυσμενείς συνθήκες, χωρίς ο ίδιος να συνειδητοποιεί τα λάθη του. Αξίζει να σημειωθεί, πως ολοκλήρωσε τη φράση της λέγοντας πως πλέον δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.

Στο βίντεο, η ίδια τόνισε τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησε ιδιαιτέρως μαζί με τον James. Ένας από αυτούς ήταν πως ο James  είχε ήδη μιλήσει με κανάλια στο Youtube που προωθούν το δράμα. Τότε ήταν που αντιλήφθηκε πως για ακόμα μία φορά ο Jame Charles θέλησε να φτιάξει την εικόνα του.

Τέλος, συμπλήρωσε πως ο υποτιθέμενος φίλος της James Charles που τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν, βοήθησε και προώθησε τον ανταγωνιστή της, από ένα καινούργιο πρότζεκτ που μόλις ξεκίνησε. Ωστόσο, η γνωστή influencer ανέφερε πως δεν την ενόχλησε τόσο το γεγονός ότι ως James  υποστήριξε τον ανταγωνιστή της αλλά το ότι της είπε ψέματα και την άφησε να εκτεθεί.

Μίνι ιστορία για τη γνωριμία τους

Η Tati κατά τη διάρκεια του βίντεο θέλησε να μιλήσει σε όλους για την ιστορία της με τον James Charles. Η ίδια μίλησε για τον τρόπο που γνωρίστηκαν. Ανέφερε δε, πως ο λεγόμενος κλειστός του κύκλος που έχει ο James Charles δεν τον στήριξαν όπως εκείνη. Από την άλλη, υποστήριξε πως ο σύζυγός της, βοήθησε πολλές φορές το James να υπογράψει “χρυσά” συμβόλαια χωρίς να ακούσει ούτε ένα ευχαριστώ. Για παράδειγμα, τα βίντεο του James Charles πριν τα συμβόλαια άξιζαν μόνο 90 δολάρια. Μετά όμως από την υπογραφή των χρυσών συμβολαίων άξιζαν 2,500 δολάρια.

Απόφαση να διακόψουν επαφές και η αποκάλυψη της Tati

Η πασίγνωστη make up influencer Tati ενοχλήθηκε αρκετά από τα σχόλια του James Charles που αφορούσαν τη ζωή της και το σύζυγό της, σε ένα κολαμπ (βίντεο από κοινού) που έκανε με έναν ανερχόμενο Youtube influencer.

Η ίδια προχώρησε σε μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη, αφού αρχικά τόνισε πόσο αηδιασμένη ήταν από μία κίνηση του James Charles. Σύμφωνα με την ίδια, ο James Charles χρησιμοποίησε τη δόξα και τη φήμη του ενώ απείλησε να “καταστρέψει” τη φήμη ενός ανθρώπου αν δεν υποστηρίξει πως είναι ομοφυλόφιλος. Όλα αυτά για να παίξει ο ίδιος με τα συναισθήματα ενός ανθρώπου που ακόμα βρισκόταν σε περίεργη συναισθηματική φάση. Συνέχισε, λέγοντας ένα περίεργο σκηνικό που διαδραματίστηκε στο πάρτι της. Ο  James στο πάρτι που ανέφερε, μίλησε λεπτομερώς για το τι ήθελε να κάνει στο σερβιτόρο μπροστά στην οικογένειά της. Όταν δε, εκείνη του εξήγησε πως ο σερβιτόρος ήταν στρέιτ εκείνος απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει αφού είναι celebrity.

Στη συνέχεια, η Tati δήλωσε φανερά απογοητευμένη και εκνευρισμένη, πως δεν μπορεί να διανοηθεί πως άνθρωποι που έχουν περάσει bullying συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Επιπρόσθετα, ζήτησε από την μητέρα του James Charles να σταματήσει να αδιαφορεί για τα παιδιά της και να ασχολείται με το Instagram ενώ τόνισε πως της παραδίδει πίσω την ευθύνη να τα προσέχει.

Απάντηση του James Charles

Ο γνωστός Make Up Brandor James Charles προς απάντηση στην Tati Westbrook ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube. Στο βίντεο ζήτησε συγνώμη από την Τati και τον σύζυγό της για όσα τους έκανε να περάσουν. Ο ίδιος εξέφρασε πως νιώθει πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό του ενώ δήλωσε πως στενοχωριέται που δεν μπορεί να αποκτήσει πίσω τη φιλία τους.

Εσύ τι λες; Θα συγχωρούσες ένα τέτοιο λάθος;

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε το