Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας- 04/02/19 – 10/02/19

Και με τούτα και μ’ εκείνα μπήκαμε για τα καλά στον μήνα των ερωτευμένων. Μιας και οι μέρες όσο κυλά ο Φλεβάρης γίνονται ολοένα και πιο ρομαντικές μάθετε τα πάντα για τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, διατηρήστε τον έρωτά σας ή μάθετε αν θα γνωρίσετε το πρόσωπο εκείνο που θα σας συγκινήσει.

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Αιγόκερω στις 4 θα είναι αρκετά δύσκολη κι απαιτητική καθώς θα πρέπει να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα διλήμματα και οι προβληματισμοί σου θα υποχωρήσουν στις 8 του μήνα που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Αρη και θα λάβεις τη βοήθεια και την κατεύθυνση από πρόσωπα που σε νοιάζονται. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις που με σωστούς χειρισμούς θα τις αμβλύνεις και θα εξομαλυνθούν τα όποια ζητήματα είχαν προκύψει.

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα θα είναι σχετικά ήρεμη και χαλαρή για σένα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο. Σε όλους τους τομείς της ζωής σου θα νιώσεις την πληρότητα και την ικανοποίηση πως έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Θα έχεις την ευκαιρία συναντήσεων και ταξιδιών που θα σε ωφελήσουν να νιώσεις ακόμα πιο βέβαιος για τις μελλοντικές σου κινήσεις. Κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου θα σε πλησιάσει και θα σου προσφέρει ανέλπιστη συμπαράσταση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Γενικά η καλή σχέση με τον εαυτό σου θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την εβδομάδα σου αυτή.

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο θα είναι μια υπέροχη περίοδος για σένα, σε όλους τους τομείς που επιθυμείς. Κοινωνικά και επαγγελματικά σου σχέδια βαίνουν προς υλοποίηση και η ικανοποίηση θα είναι η συντροφιά σου τις μέρες αυτές. Λύσεις σε οικογενειακά σου ζητήματα θα σου φέρουν γαλήνη, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου θα είναι αρωγός σου σε όλα όσα σε στεναχώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου και αυτό θα σε ηρεμήσει αισθητά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πας τα σχέδιά σου όπου εσύ θες και ονειρεύεσαι.

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 4 θα έχει αρκετές δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων και επικοινωνίας. Η επιθυμία σου να ανταποκρίνονται οι άλλοι ορθά και σε φιλικό επίπεδο συμφωνιών να κρατούνται οι όροι και οι δεσμεύσεις θα νιώσεις πως δεν ικανοποιείται, καθώς κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις που θα έρθουν στα αυτιά σου θα σε απογοητεύσουν. Μην πτοείσαι όμως γιατί στο τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Αρη η εύνοια θα σου χαμογελάσει καθώς θα δεις πολλά από τα πρόσωπα που σε είχαν στεναχωρήσει να πως θα κάνουν στροφή εκατόν ογδόντα μοίρες και θα αλλάξουν δικαιώνοντάς σε.

Αγαπητέ Λέων, αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στον Υδροχόο θα έχεις το χρόνο να αποκαταστήσεις λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Θα επανεξετάσεις τη στάση σου σε κάποια άτομα που τον τελευταίο καιρό είχες απομακρύνει από κοντά σου και θα βρεις τον τρόπο να δείξεις με λόγια και πράξεις ότι έχεις καταλάβει το λάθος σου. Με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις πολύ καλύτερα γιατί η αξία της επανόρθωσης είναι πολύ σπουδαία στο είναι του καθενός. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που ήταν μακριά και σου είχαν λείψει.

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά μπερδεμένη με τις επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4 και μετά. Κακή επικοινωνία με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, διαφωνίες με κοντινά σου πρόσωπα μα και προσωπικές δυσκολίες θα σε δυσκολέψουν αυτές τις μέρες. Σύννεφο είναι και θα περάσει, μην αγχώνεσαι παράλληλα με όλα, βάλε στο μυαλό σου τάξη και ασχολήσου ιεραρχικά με το καθένα δίνοντας προτεραιότητα στα πιο σημαντικά. Δεν μπορείς να είσαι υπεράνθρωπος, έχεις αδυναμίες και ευαισθησίες που όσο κι αν προσπαθείς να τις κρύψεις αυτές θα βρουν τον τρόπο να σου πουν είμαστε εδώ.

Αγαπητέ Ζυγέ η εβδομάδα αυτή με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4 και μετά θα είναι για σένα έντονη και ίσως η υπερβολή σου να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα στο περιβάλλον σου. Έχεις κουραστεί και αυτό το δείχνεις έντονα, όμως με τις γκρίνιες δε βγαίνει αποτέλεσμα και αυτό σε κάνει ακόμα περισσότερο αρνητικό. Θες χρόνο κι ελευθερία γι΄αυτό μια απόδραση ή η απόφαση ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής με καλή παρέα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα εσύ γύρω σου, το μόνο που μπορείς είναι να γίνεις εσύ η αλλαγή του εαυτού σου!

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στον Υδροχόο θα είναι καλή καθώς εντάσεις και πράγματα που σε είχαν στεναχωρήσει θα επιλυθούν και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και ικανοποίηση. Έχεις κουραστεί αρκετά ως πολύ αυτή την περίοδο και είναι ίσως ο καλύτερος χρόνος να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου περισσότερο, να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις και να δώσεις στον εαυτό σου όσα του αξίζουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις και δυσκολίες, μην πάρεις θέση απομακρύνσου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που θα σε πληγώσουν.

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σε αποσυντονίσει κατά πολύ αφού από τη μια έχεις δουλέψει με το μυαλό σου πολλά πράγματα, ωστόσο απροσδόκητα γεγονότα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και θα σε δυσκολέψουν. Ωστόσο μην το βάζεις κάτω, εσύ ξέρεις να αντιμετωπίζεις φουρτούνες και θαλασσοταραχές. όλα θα τα ξεπεράσεις χάρη στην υπομονή και την επιμονή που σε διακρίνει. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στον Υδροχόο θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούσαν για καιρό. Αυτό θα είναι μια μεγάλη ανάσα μέσα σου, καθώς η ανακούφιση που θα λάβεις θα είναι μεγάλη.

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε αρκετή ένταση μέσα σου καθώς θα περιμένεις απαντήσεις που εδώ και καιρό περίμενες με μεγάλη αγωνία. Μπορεί τα νέα αυτά να μην είναι όλα όπως ακριβώς τα περιμένεις αλλά θα πρέπει να δείξεις τη δύναμη και την αντοχή σου και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που τυχόν θα έρθουν με λογική και ψυχραιμία. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση, προβλήματα αγαπημένου σου προσώπου θα σε στεναχωρήσουν κι οφείλεις να του σταθείς και να του συμπαρασταθείς γιατί η βοήθειά σου θα είναι πολύτιμη.

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα είναι εκπληκτική για σένα καθώς με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 5 στο ζώδιο σου η εύνοια θα σε τυλίξει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικά, επαγγελματικά και προσωπικά θα σε ανταμείψουν όλα περισσότερο απ΄ όσο περίμενες ή φανταζόσουν. Ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα θα είναι δώρο για σένα καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να γεμίσεις με θετική αύρα μέσα σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον σου τα πράγματα είναι ήρεμα και οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι ήρεμες και αρμονικές.

Πηγή: www.myastro.gr

 

 

Σχολίασε το