Το Kong ήχησε στο Χαλάνδρι και δεν άργησε να μυρίσει Ταϋλάνδη. Σε μια πρώην μονοκατοικία του Χαλανδρίου, στη Βασιλέως Γεωργίου Β’, το σκηνικό σου χαρίζει εμπειρίες άλλες, ασυνήθιστες, εξωτικές.

Μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο, νιώθεις την αύρα της Ασίας να σε προκαλεί, με τα ζεστά χρώματα, τη διακόσμηση και τις πρωτόγνωρες μυρωδιές να κυριαρχούν.

kong2

Προχωρώντας στον κήπο, συναντάς ένα συνδυασμό πολυτέλειας και Ασιατικής κουλτούρας. Αγκαλιασμένος από δέντρα, αποτελεί ανάσα δροσιάς για τις πυρωμένες νύχτες του καλοκαιριού.

kong3

Γεύσεις και πιάτα εμπνευσμένα από την Ταϋλάνδη και την Ιαπωνία με την  υπογραφή έμπειρων chef και μια διαφορετικότητα που σε δελεάζει. Οι επιλογές… αμέτρητες. Sushi, noodles, σούπες, pad thai, χειροποίητα ορεκτικά, σαλάτες, curry dishes. Δημιουργίες με υλικά ιδιαίτερα. Με το γάλα καρύδας, το κόλλιανδρο, το bamboo, τα φιστίκια, τον ανανά και το τζίντζερ να συνδυάζονται και να χορεύουν εξωτικούς χορούς στα πιάτα μας.

kong4

Τα δροσιστικά cocktail του… μαγεία. Όλη η έμπνευση, η δημιουργία και η γνώση των bartenders, σερβίρεται στο ποτήρι μας. Όλα απόλυτα μελετημένα για τον τέλειο συνδυασμό γεύσης και παρουσίασης, με χρώμα, style και άποψη. kong

kong5

Όλα αυτά, υπό τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής να σε ταξιδεύει μακριά και να σου χαρίζει διαδραστικές εμπειρίες, με μεγάλους Dj’s ανά διαστήματα, να κεντάνε μουσικά τις βραδιές μας. kong

Το καλύτερο δε, είναι οι προσφορές που ανακαλύψαμε με σκοπό να το επισκεφθούμε ξανά και ξανά. Για πληροφορίες σχετικά με αυτές, πατήστε εδώ.

Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου B’ 34, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 210- 6835759

kong

Σχολίασε το