spot_img

Καλοκαιρινό camp: 5 σημαντικά οφέλη για το παιδί

Μάθετε ποια είναι τα οφέλη, που σύμφωνα με τους ειδικούς, θα αποκομίσει το παιδί σας από τη συμμετοχή του σε ένα καλοκαιρινό camp και φέτος το καλοκαίρι κάντε του δώρο μια μοναδική εμπειρία.  καλοκαιρινό camp art4fun

1. Αναπτύσσει νέες σχέσεις καλοκαιρινό camp art4fun

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συμμετοχή του παιδιού σε ένα καλοκαιρινό camp το βοηθάει να αναπτύξει νέες σχέσεις με συνομήλικα του παιδιά. καλοκαιρινό camp art4fun

Η ένταξή του σε μια τέτοια διαδικασία το μαθαίνει, επίσης, να διαπραγματεύεται και να διεκδικεί αυτό που χρειάζεται. Ακόμη, έχει βρεθεί, ότι τα παιδιά που συμμετέχουν σε κάποιο camp, αισθάνονται τον εαυτό τους πιο ικανό και αποτελεσματικότερο στην επίλυση προβλημάτων και στην προσαρμογή σε νέες καταστάσεις.

Μέσα από την κοινωνικοποίηση αυτή, το παιδί διαμορφώνει μια ισχυρή προσωπικότητα που το μαθαίνει να νιώθει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

2. Μπορεί να ανακαλύψει τα ταλέντα του

Μέσα από τις δραστηριότητες που γίνονται στο camp, το παιδί σας θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την κλίση του και να καλλιεργήσει περαιτέρω το ταλέντο του, με τη βοήθεια των ειδικών παιδαγωγών, που θα το βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, για παράδειγμα, το παιδί μαθαίνει να εκφράζει τα συναισθήματα του και να καλλιεργεί τη φαντασία του.

Μάλιστα, αν το παιδί σας έχει εκδηλώσει καλλιτεχνικές ανησυχίες αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη υψηλού δείκτη της νοημοσύνης, υποστηρίζουν οι ειδικοί από το πανεπιστήμιο King’s College στο Λονδίνο.

3. Μαθαίνει να τρέφεται σωστά

Μέσα από τη σωστή διατροφή, αλλά και τα μαθήματα μαγειρικής, το παιδί θα μάθει να υιοθετεί μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή. Αυτό θα το βοηθήσει να έχει πάντα ένα υγιές σωματικό βάρος. Σύμφωνα, άλλωστε, με ελληνική έρευνα τα μαθήματα μαγειρικής για παιδιά βοηθούν στην κατανάλωση λαχανικών και έχουν θετική επίπτωση στις διατροφικές συνήθειες των παιδιών. Συγκεκριμένα, σχετίζονται με την αύξηση της κατανάλωσης λαχανικών κατά 0,33 μερίδες την ημέρα, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

4. Αποκτά μια καλύτερη αίσθηση του πολιτισμού

Είναι σημαντικό το παιδί σας να συμμετέχει σε ένα camp όπου γίνονται και πολιτιστικές δραστηριότητες. Έτσι, θα αποκομίσει μια καλύτερη αίσθηση του πολιτισμού, ασχολούμενο με το θέατρο, τις τέχνες και το χορό στο πλαίσιο του προγράμματος του camp που θα επιλέξετε. Δείτε τη δική μας πρόταση στο τέλος του άρθρου.

Το camp παρέχει, έτσι, στα παιδιά πολιτιστικές ρίζες, αλλά και την ευκαιρία να κατανοήσουν άλλους πολιτισμούς διαφορετικούς από τους δικούς τους.

5. Αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του

Μέσα από το μάθημα της ζωγραφικής μπορεί το παιδί να μάθει τη σωστή χρήση του κάθε ζωγραφικού υλικού, και να αποκτήσει τις πρώτες βάσεις της ζωγραφικής δημιουργίας.

Σύμφωνα με τις σύγχρονες προσεγγίσεις είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της αυθεντικότητας της αισθητικής των παιδιών, χωρίς την επιβολή μιας συγκεκριμένης άποψης σε αυτή. Έτσι τα παιδιά αναπτύσσουν καλύτερα το αισθητικό τους επίπεδο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε την εμπειρία του Camp στο ART 4 FUN!

Θέλετε το παιδί σας να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία που θα το βοηθήσει να απασχοληθεί δημιουργικά και να αναπτύξει τα ταλέντα του; Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ART 4 FUN.

Με πολλή αγάπη, κέφι, δημιουργικότητα και φαντασία, οι υπεύθυνοι του camp θα φέρουν το παιδί σας πιο κοντά στην τέχνη και τη μάθηση. Όλα αυτά πάντα μέσα από τη διασκεδαστική διαδικασία του παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- θεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων παιδαγωγών, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της δική σας οικογένειας. Μάλιστα, το κόστος μπορεί να καλυφθεί από κάποια ταμεία. Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά ΕΔΩ.

Στο camp λειτουργούν δημιουργικά, καλλιτεχνικά, επιμορφωτικά εργαστήρια για παιδιά από 2-12 ετών και ένα ειδικά διαμορφωμένο δίωρο πρόγραμμα για τις ηλικίες από 2 έως 4 ετών.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε εργαστήρια διάρκειας 2 ωρών, μιας ημέρας ή κύκλο μιας ή και παραπάνω εβδομάδων. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του camp στο art4fun είναι τα ολιγομελή του τμήματα. Στο καθένα από αυτά συμμετέχουν μέχρι 8 παιδιά

Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το Art4fun και για Ελεύθερο Παιχνίδι, στην αίθουσα με τα ξύλινα παιχνίδια, στο σπιτάκι στον κήπο, αλλά και στο Baby Park.

Ο χώρος λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Κυριακή 18:00 – 22:00. Τα Σαββατοκύριακα είναι ανοιχτά και το πρωί από τις 11:00 μέχρι τις 14:00. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

 

 

Τα camp ξεκινούν από 18 Ιουνίου και το εβδομαδιαίο κόστος είναι 100 ευρώ + Φ.Π.Α, το ημερήσιο κόστος (αφορά στο ωράριο 9:00 – 16:00) ανέρχεται στα 25 ευρώ + Φ.Π.Α. Tο δίωρο πρόγραμμα στα 15 ευρώ + Φ.Π.Α ανά ημέρα.

Το camp προσφέρει στο παιδί και δεκατιανό, το οποίο περιλαμβάνει χυμό και τοστ ή κέικ.

Μην χάσετε, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να κάνετε δώρο στο παιδί σας μια τόσο σπουδαία εμπειρία.

Δείτε πως θα πάτε ΕΔΩ

Επικοινωνία:

Ολύμπου 25 Χαλάνδρι
210 6835494
info@art4fun.gr
www.art4fun.gr

καλοκαιρινό camp art4fun

Σχολίασε το

athensstories.gr
Powered With Love by Athens Stories Team! Food | Theater | Cinema | Relationships | Games & More

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Σχολίασε το