Κυνηγός-Η μάχη του χειμώνα   (Huntsman – Winter’s War)

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν τη Χιονάτη. O φανταστικός κόσμος της ταινίαςΗ Χιονάτη κι ο Κυνηγός ” διευρύνεται… ο Κυνηγός Έρικ, η Βασίλισσα Ραβένα, η Σάρα, η νεαρή βασίλισσα Φρέια και…  η  περιπέτεια άρχισε(Κυνηγός-Η μάχη του χειμώνα)

Κυνηγός-Η μάχη του χειμώνα

Πολλά χρόνια προτού η κακιά βασίλισσα Ραβέναπεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να εξοριστεί από το βασίλειό της . Η νεαρή Φρέια,γίνεται η βασίλισσα  του πάγου στο βασίλειό της στο Βορρά και εκπαιδεύει μάλιστα μια επίλεκτη δύναμη για να την προστατεύει… τους Κυνηγούς.  Ένα μόνο πράγμα ζητάει από τη στρατιά της , ανάμεσα στην οποία είναι ο Έρικ και η Σάρα… να κρατηθούν μακρυά απ’ την αγάπη & τον έρωτα. ( Κυνηγός-Η μάχη του χειμώνα )

the-huntsman-winter's-war

Η Σάρα και ο Έρικ είναι πραγματικά οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν στον πόλεμο… Θα τα καταφέρουν; ( Κυνηγός-Η μάχη του χειμώνα )

  • Στην επική αυτήν ταινία πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θέρον, ο Κρις Χέμσγουορθ, η Έμιλι Μπλαντ και η Τζέσικα Τσαστέιν. ( Κυνηγός-Η μάχη του χειμώνα )
  • Σκηνοθετημένο από  Κέντρικ-Νίκολας Τρόιαν (Cedric Nicolas-Troyan) σε σενάριο του δικού μας Ιβαν Σπηλιωτόπουλου (Evan Spiliotopoulos) & του Κρεγκ Μαζιν (Craig Mazin).
  • Πρόκειται για μία προσεγμένη παραγωγή, μια αξιόλογη “σκοτεινή περιπέτεια φαντασίας την οποία φυσικά μπορούμε να απολαύσουμε και σε 3D.
  • Η διάρκεια της ταινίας είναι 114 λεπτά και η καταλληλότητα που δίνεται είναι 13+.
  • Η πρεμιέρα στη χώρα μας είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.

kinigos-i-maxi-toy-ximona

Επίσημο site: http://www.thehuntsmanmovie.com

Σχολίασε το