Fatto a mano: To κατάστημα που έφερε το φυσικό παγωτό στην Ελλάδα

Κουράστηκες να τρως συνέχεια βιομηχανικό παγωτό και θα ήθελες κάτι πιο φυσικό και βιολογικό; Σου έχω τη λύση και ονομάζεται “Fatto a mano“. Κι όμως φίλη και φίλε μου, σου μιλάω για το κατάστημα με το 100% φυσικό παγωτό που βρίσκεται στην οδό Κώστα Βάρναλη στο Περιστέρι.

Fatto a mano

Το όνομα σημαίνει “Φτιαγμένο στο χέρι” ενώ οφείλεται στο γεγονός πως όλα τα παγωτά είναι 100% φυσικά και φτιαγμένα με το χέρι. Μεγάλη σημασία δίνεται στην επιλογή των υλικών καθώς από όλα τα παγωτά απουσιάζουν τόσο οι χρωστικές όσο και τα συντηρητικά.

Όλα τα προϊόντα είναι βιολογικά και φρέσκα ενώ πάντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα από παραγωγούς της Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί, πως καθημερινά παρασκευάζονται παγωτά ανάλογα με τα φρούτα εποχής ενώ για όσους αντιμετωπίζουν δυσανεξία στη γλουτένη το menu περιλαμβάνει και gluten free επιλογές. Αντίστοιχα, τα φυσικά και βιολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και στις έγκυες γυναίκες, μικρά παιδιά καθώς και όσους προσέχουν τη  διατροφή τους να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους παγωτό.

Ο ιδιοκτήτης του Fatto a mano Γιάννης Νύκταρης κάθε χρόνο ταξιδεύει ανά τον κόσμο και ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του χειροποίητου παγωτού. Ο ίδιος άλλωστε, υποστηρίζει πολύ την αξία των ελληνικών φρούτων διότι αυτά είναι που κάνουν το παγωτό τόσο ξεχωριστό!

Διαγωνισμός

Μετά την βόλτα μας στο Fatto a mano ενημερωθήκαμε, πως τρέχει ένα μεγάλος  διαγωνισμός στον προσωπικό λογαριασμό του καταστήματος με δώρο ένα ταξίδι στη Ρώμη! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πάτα εδώ.

Σχολίασε το