Ψάχνοντας τα ” μυστικά ” της επιτυχίας του ” El Chapo cocktail bar “

0
499
El Chapo
El Chapo

Η καρδιά της διασκέδασης, για ολόκληρο τον Πειραιά, χτυπάει πλέον στη Τρούμπα, η οποία έχει γίνει must για τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο!  Μια από τις καλύτερες επιλογές της περιοχής είναι το ” El Chapo cocktail bar ” που βρίσκεται στην οδό Φίλωνος 95. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε τα “μυστικά” της επιτυχίας του!


Η διαφορετικότητα του El Chapo γίνεται φανερή από την αρχή με την πρωτότυπη του διακόσμησή! Μια σειρά από χώρους που έχουν διαμορφωθεί σαν κελιά φυλακής ή θαλάμους βασανιστηρίων, σε μία πρωτότυπη όσο και καλόγουστη ιδέα. Κάγκελα φυλακής, ξύλινες καρέκλες βασανιστηρίων, ένα παράθυρο που μοιάζει να κρύβει έναν φυλακισμένο, ακόμα και φωτιστικά που μοιάζουν να έχουν να έχουν «καταδικαστεί», συνθέτουν ένα πραγματικά ευφάνταστο χώρο, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το γυαλί.


Όμως, μιας και έχουμε να κάνουμε με Cocktail Bar, το El Chapo όφειλε να προσφέρει το καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα, στόχος που αναμφίβολα έχει επιτευχθεί. Οι mixologists και bartenders του μαγαζιού έχουν δημιουργήσει μια σειρά από πρωτότυπα όσο και ευφάνταστα κοκτέιλ, τα οποία ξεχωρίζουν τόσο για την γεύση τους όσο και για την παρουσίαση τους. Φυσικά, το κατάστημα διαθέτει και μια πλήρη κάβα για εκείνους που θέλουν να βαδίσουν στα «σίγουρα». nightstories

Σκαλιστά ξύλινα ποτήρια για κοκτέιλ αφρικανικό στυλ περιτρυγιρισμένα από βατόμουρα! Xρώματα που τραβούν το μάτι ή ακόμα και συνδυασμοί που απαιτούν την ύπαρξη φλόγας για αναδυθούν! Όλα μαζί, συνθέτουν μια ποικιλία που θα κάνει την επιλογή σας εξαιρετικά δύσκολη, αν και η τελική ανταμοιβή θα σας αποζημιώσει στο έπακρον.


Το El Chapo αποτελεί μονόδρομο για την Τρούμπα. Αν θέλετε λοιπόν να παρευρεθείτε σε ένα πρωτότυπο, ποιοτικό cocktail bar με έμφαση στη διαφορετικότητα και την ποιότητα σε όλους τους τομείς τώρα ξέρετε που θα το βρείτε! προσφορά

El Chapo Cocktail Bar

Φίλωνος 95, Πειραιάς

21 2105 6559

Τρούμπα

Σχολίασε το