Comeback έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος

0
123

Δυναμικό comeback έκανε στην πρεμιέρα του ο Λάκης Λαζόπουλος. Πιο συγκεκριμένα το γνωστό σε όλους μας τσαντίρι ξεκίνησε να προβάλλεται ξανά στην τηλεόραση. Δεν προβάλλεται όμως από τον Alpha όπως είχαμε συνηθίσει αλλά από το Open beyond, με τον τίτλο “Αλ τσαντίρι””. Η πρεμιέρα του ανέβασε αισθητά τα νούμερα  της τηλεθέασης του νέου καναλιού, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, παρά τη μεγάλη απουσία του κ. Λαζόπουλου από την ελληνική τηλεόραση.

Σάτιρα με βάση την επικαιρότητα

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός ξεκίνησε δυναμικά την εκπομπή, αφού πρώτο θέμα της σάτιράς του δεν ήταν άλλο από τα πολιτικά δρώμενα. Πολύ γέλιο προκάλεσαν οι απαντήσεις απλών πολιτών στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ της εκπομπής που ρωτούσαν για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Στην ερώτηση που αφορούσε δε τη διάλυση των πολιτικών κομμάτων πολλοί απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει ενώ στην ερώτηση αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αξίζει να πάρει Nobel ειρήνης οι ειρωνικές απαντήσεις έδιναν και έπαιρναν. Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση μίας γυναίκας που απάντησε πως ο πρωθυπουργός αξίζει να πάρει μόνο το Nobel μαλ****ς!

Σάτιρα με βάση την τηλεόραση 

Όσον αφορά το σχολιασμό της τηλεόρασης, τα θέματα ποίκιλαν με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια να κυριαρχεί. Πρώτο θέμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον πολίτη αλβανικής καταγωγής που αναζητούσε Ελληνίδα γυναίκα. Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να σατιρίσει τον λόγο που ο καλεσμένος της Αννίτας ήθελε Ελληνίδα σύζυγο που δεν ήταν άλλος απ’ το γεγονός πως οι Ελληνίδες παίρνουν δάνεια για να διασκεδάσουν στα μαγαζιά, σε αντίθεση με τις Αλβανίδες που κάνουν οικονομία.

Την προσοχή τράβηξαν και οι ατάκες παικτών των ελληνικών ριάλιτι με χαρακτηριστική την ατάκα παίκτη του Ρουκ Ζουκ όσον αφορά την εργασία του. Ο παίκτης χαρακτήρισε τον ίδιο ως κατασκευαστή επίπλων τελευταίας κατοικίας (φερέτρων) δίνοντας πάτημα στον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάσει πως από το 2009 λόγω κρίσης, οι Έλληνες έπαψαν να φτιάχνουν σπίτια και ξεκίνησαν να φτιάχνουν φέρετρα.

Τέλος, πολύ γέλιο προκάλεσε η ατάκα του παρουσιαστή “Κοίταγα το τασάκι για μισή ώρα χθες. Λέω θα μου την κάνει κανά τασάκι και τελικά μου την έκανε η φωντανιέρα! Έγινε θεά Άρτεμις, με πέρασε για αγριογούρουνο και με κυνήγαγε…”, με αφορμή τον καλεσμένο ξανά στην Αννίτα που ανέφερε πως είδε μία θεότητα να μεταμορφώνεται σε τασάκι.

Σάτιρα και μίνι σκετσάκι παρέα με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη

Στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλο, συμμετείχαν και ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Παύλο Χαϊκάλη. Οι τρεις άνδρες με αφορμή τον άνδρα  μοντέλο που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με maxi φόρεμα, ντύθηκαν με maxi φορέματα και μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης σατίρισε την γραφειοκρατεία και την εξυπηρέτηση του Ι.Κ.Α. λέγοντας πως τον εξυπηρέτησαν ταχύτατα με αυτό το φόρεμα. Ο λόγος φυσικά συμπλήρωσε, δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του Ι.Κ.Α. φοβήθηκαν πως θα μαζευτούν οι κάμερες και θα τους έπιαναν στα πράσα να μην δουλεύουν.

Συμβάν με τον Αλέξη Κούγια στο νυχτερινό μαγαζί

Πριν λίγο καιρό, απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ το συμβάν μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του παρουσιαστή. Ο Λάκης Λαζόπουλος ωστόσο, δεν είχε μιλήσει ποτέ και σε κανένα κανάλι για το συμβάν. Πρώτη φορά ο ίδιος πήρε θέση στην εκπομπή του τονίζοντας πως οι κατηγορίες του κυρίου Κούγια δεν τον φοβίζουν και πως κανένας δεν θα του απαγορεύσει να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή τη σάτιρα.

Αναμένουμε μαζί με εσάς για το νέο επεισόδιο!

Σχολίασε το