Γιορτές και Ρεβεγιόν με τον Δεληολάνη

Ναι είμαστε κι εμείς από εκείνα τα παιδιά που κάθε παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, περιμέναμε πώς και τί την σεράνο και το παγωτό κάστανο του Δεληολάνη που ερχόταν σπίτι από συγγενείς.

Τώρα πια, σαν μεγάλα παιδιά, ίσως εκτιμάμε και περισσότερο (με τόσα junk food που καταναλώνουμε) τις σπιτικές γεύσεις και τα μεγάλα αφράτα γλυκά.

Γι’ αυτό και συνεχίζουμε ως ενήλικες να εμπιστευόμαστε τα καταστήματα Δεληολάνη που από το 1954, υπογράφουν κάθε οικογενειακό μας τραπέζι σε κάθε σημαντική μας στιγμή, πόσο μάλλον τις τελευταίες ημέρες του έτους, οι οποίες είναι και οι ουσιαστικότερες καθώς συνοδεύουν τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς.

Δίπλα μας, σε κάθε ρεβεγιόν τόσο με την υπηρεσία του catering

όσο και με τα παραδοσιακά εορταστικά γλυκά

ο Δεληολάνης γίνεται κομμάτι του σπιτιού μας, κομμάτι της οικογένειάς μας, αφού όχι μόνο μας προσφέρει τα μεγαλύτερα χαμόγελα απόλαυσης αλλά και τις πιο φιλικές τιμές χωρίς έκπτωση στην ποιότητα.

Κι αν δεν είσαι των κλασικών γλυκών, ο Δεληολάνης συνομιλώντας με τις απαιτήσεις του σήμερα δημιουργεί γλυκά και αλμυρά που θα ευχαριστήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό!

Δοκίμασε τις εορταστικές τούρτες

αλλά και εκλεκτά αλμυρά

και να είσαι σίγουρος πως το 2019 θα σου αφήσει την καλύτερη γεύση ενώ το 2020 θα μπει με τον ωραίο τρόπο.

📍 Λ. Συγγρού 110, Αθήνα – 210 8983 000
📍Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι – 210 7669 555