spot_img

6 λάθη στο facebook που μπoρεί να καταστρέψoυν τη σχέση σου

Αν και δεν ξέρω αν το θεωρείς καλό ή κακό ένα είναι σίγουρο.. Κάθε σχέση στις μέρες μας είναι σε απευθείας σύνδεση, κάθε στιγμή μεταδίδεται live έτσι ώστε να τη δουν οι διαδικτυακοί φίλοι σου..Έτσι αν δεν φερθείς προσεκτικά μπορεί ακόμα και άθελα σου να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου..Να τι πρέπει να προσέξεις..

1) Μην αναφέρεις ποτέ τους τσακωμούς σου..λάθη στο facebook

Αναρτήσεις που περιλαμβάνουν τη συναισθηματική σου κατάσταση έπειτα από ένα τσακωμό μόνο προβλήματα μπορούν να σου φέρουν..Οι διαδικτυακοί σου φίλοι δεν θα μπορούν να σε βοηθήσουν ή ακόμα χειρότερα μπορεί να νοιώσουν και καλύτερα που δεν βρίσκονται στη θέση σου..Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να επιδιώξεις την προσωπική επαφή με το έτερον ήμισυ & όχι γλυκανάλατες αναρτήσεις…

2) Ποτέ μην γράψεις για την μεταξύ σας οικειότητα λάθη στο facebook

Η προσωπική οικειότητα που μπορεί να έχει αναπτύξει ένα ζευγάρι είναι αυστηρά προσωπικό του θέμα..Το αν ο Κώστας είναι ο “γατούλης” σου ή αν η Ελένη είναι το “μπουμπουκάκι” σου αφορά μόνο εσένα και εκείνη..Δεν υπάρχει λόγος να το μοιράζεσαι και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το γνωρίζει, κράτα το αυστηρά για τον εαυτό σου.

3) Σταμάτα να καταδιώκεις τον/την πρώην λάθη στο facebook

Αυτό είναι το πιο κοινό λάθος..Το κάνουν 9/1ο..Τα επιχειρήματα τη στιγμή που θα συλληφθείς από το/τη νέα σου σύντροφο είναι απλά αστεία..

“ήθελα να δω πόσο άθλια είναι η ζωή του χωρίς εμένα”

“θέλω μόνο να δω αν είναι ευτυχισμένος/η ”

” είμαι ακόμα λιγάκι θυμωμένος/η μαζί του” κτλ κτλ

Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα απολύτως..Σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις ενώ ταυτόχρονα ενοχλεί και τον/τη νυν..

4) Μην είσαι φίλος στο fb με τον/την πρώην

Στο ίδιο μήκος κύματος με το προηγούμενο σε ενημερώνω πως ναι δεν είναι ούτε σωστό ούτε cool να παραμένεις φίλος με τον/την πρώην σου ούτε στην πραγματική αλλά ούτε και στην online ζωή..Δικαιολογίες του τύπου “Είμαστε μόνο φίλοι” “Έχουμε μια αληθινή & ιδιαίτερη σχέση” όχι απλά δεν θα περάσουν στο σύντροφο σου αλλά μακροπρόθεσμα ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό..Ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις μοιραστεί πράγματα και έχει γίνει ο “γατούλης” σου, ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις κάνει όνειρα κοινής πορείας δεν μπορεί ποτέ απλά να γίνει φίλος σου..Πάντα θα υπάρχει κάτι βαθύτερο καλά κρυμμένο μέσα σας που ίσως βγει κάποια στιγμή..

5) Μην κατασκοπεύεις τον/τη νυν

Πολλοί άνθρωποι κατασκοπεύουν τους εταίρους τους στο facebook φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να ψάχνουν ακόμα και σε περιόδους που δεν ήταν καν μαζί τους..Κοιτάνε τις φωτογραφίες, τα status , τους φίλους κτλ..Αν είσαι ένας/μια από αυτούς σταμάτα το αμέσως! Είναι προτιμότερο να μιλήσεις με το/τη σύντροφο σου για τις ανασφάλειες σου και να τον ¨πείσεις¨ να σε βοηθήσει να νοιώσεις καλύτερα παρά να δρας μονόπλευρα και πίσω από την πλάτη του..

6) Μην βγαίνετε ραντεβού στο facebook

Τι εννοώ..θα έχετε παρατηρήσει πολλούς ακόμα και από το δικό σας φιλικό περιβάλλον να είναι πιο ερωτευμένοι στο facebook από ότι στην προσωπική τους ζωή..”Καλήμερα λατρεία μου” στον τοίχο ο ένας του άλλου στο facebook, μια ντουζίνα τριαντάφυλλα ο ένας, μια δεκάδα ορχιδέες ο άλλος (σε φωτογραφίες βεβαίως βεβαίως) και γενικά ένα ατελείωτο ρομάντζο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή..Φρόντισε λοιπόν η εικόνα της σχέσης σου στο facebook να είναι μικρότερη από αυτή που είναι στην πραγματική ζωή και γενικά να ζεις τη σχέση σου στον αληθινό κόσμο και όχι να βγαίνεις ραντεβού στο facebook…

 

Σχολίασε το

athensstories.gr
Powered With Love by Athens Stories Team! Food | Theater | Cinema | Relationships | Games & More

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Σχολίασε το