Θα το πούμε και θα το ξαναπούμε. Τα θερινά σινεμά είναι ο πολιτισμός μας, είναι το άρωμα μιας άλλης Αθήνας, είναι η επαφή μας με το ποιοι είμαστε, είναι αυτό που μας υπενθυμίζει το πόσο ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι και κανονικοί είμαστε όλοι μας.

4 όμορφα θερινά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας

1
Σαν μικρά αγριολούλουδα που φυτρώνουν ανάμεσα στα τσιμέντα μιας πόλης που ξέχασε γρήγορα ποια είναι και ποια θα ήθελε να είναι, καταφέρνουν ακόμη και τώρα να ξεχωρίζουν με το στυλ τους και της κινηματογραφική τους άνεση.

2
Τα θερινά σινεμά του κέντρου, το «Βοξ» και το «Ριβιέρα» στη πλατεία Εξαρχείων, το «Παναθήναια» κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας και το «Αθηναία» στο Κολωνάκι, φορούν το «λευκό σεντόνι» της καρδιάς τους και παρουσιάζουν μια σειρά από κινηματογραφικά blogbusters εμπορικού αλλά και αυστηρά καλλιτεχνικού ταπεραμέντου για να κάνουν τις βραδιές μας πιο ανάλαφρες, ταξιδιάρικες αλλά και ονειρικές. Μας φυλακίζουν στις μαγικές τους εικόνες και χωρίς συστάσεις (ποιος δεν τους ξέρει άλλωστε) μας ταξιδεύουν εκεί που όλοι μας θα θέλαμε να πάμε.

2
Συναγωνιζόμενοι τη μαγεία των ίδιων των ταινιών, τα θερινά σινεμά του κέντρου με το βαθύ πράσινο, το πλούσιο αγιόκλημα, τα δροσιστικά αναψυκτικά , το ενημερωμένο μπαρ, το χορταστικό ποπ κορν, το σύστημα ήχου DTS και την άνεση των καθισμάτων τους παρέχουν μια έξοχη ιδέα για βραδινή έξοδο.

3

Με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πρόγραμμα προβολών τους και τα τέσσερα αυτά διαμάντια της πόλης μας περιμένουν όλο το καλοκαίρι για να ζήσουμε συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές. Όπως παλιά!

Διευθύνσεις και τηλέφωνα κινηματογράφων:

Αθηναία: Χάρητος 50, Κολωνάκι , 210 721 5717

Παναθήναια: Μαυρομιχάλη 165, Αμπελόκηποι 210 6425714

Βόξ: Πλατεία Εξαρχείων, 2103301170

Ριβιέρα: Βαλτετσίου 46, Κέντρο, 2103844827

Sharing is Caring! [addtoany]

 

 

Σχολίασε το