‘Όλα Λάθος”- Η νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

0
265

Πρεμιέρα έκανε το σ/κ που μας πέρασε η νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ‘Όλα Λάθος” στο κανάλι “Open beyond“. Αν και τον έχουμε στο μυαλό μας κυρίως στη βραδινή ζώνη, ο νυν παρουσιαστής και πρώην εκδότης σε συνεργασία με το Open αποφάσισαν να προβάλλονται το μεσημέρι.

Πως ξεκίνησε η εκπομπή

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπήκε στο πλατό με μία βαλίτσα στο χέρι ενώ άμεσα ευχήθηκε “καλό μεσημέρι” στον τηλεθεατή. Ωστόσο, ομολόγησε πως θα χρειαστεί καιρό να συνηθίσει να λέει “καλό μεσημέρι”, διότι στις προηγούμενες εκπομπές του ευχόταν “καλό βράδυ”.

Ο παρουσιαστής αμέσως μετά την έναρξη, μας ενημέρωσε και για τα “θέλω” του όσον αφορά την τωρινή του εκπομπή.

Αρχικά, μας αποκάλυψε πως είναι αρκετά ευαίσθητος και θα ήθελε να μας ευαισθητοποιήσει όπως ακριβώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή της “Πάμε Πακέτο”. Ακολούθησε η επιθυμία του, η εκπομπή να λάβει δυναμικό χαρακτήρα όπως ακριβώς του Βερύκιου ενώ θα ήθελε να μας διασκεδάσει με τον ίδιο τρόπο όπως ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του “Για την Παρέα”.

Τέλος, ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να “καταγγέλλει” την αδικία όπως κάνει ο Γιώργος Αυτιάς ενώ θα ήθελε να έχει και το πάθος και την ένταση του Σάκη Τανιμανίδη.

Ολική και γενική αναφορά σε τηλεοπτικές περσόνες από την πρώτη κιόλας εκπομπή. Τί αναμένεται άραγε για μετά;

Το πάνελ της εκπομπής 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως “φέρει” και ο τίτλος της εκπομπή του, παρουσίασε όλη του την ομάδα με λάθος ονόματα, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση.

Πιο συγκεκριμένα, την Μαντώ Γαστεράτου ο παρουσιαστής την αποκάλεσε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προφανώς για χιουμοριστικούς λόγους. Η Μαντώ Γαστεράτου κουβαλώντας μία τσάντα προετοίμασε τον παρουσιαστή πως είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Ακολούθησε η Ιωάννα Τούνη που παρά την λάθος για μία φορά εκφώνηση του παρουσιαστή, τον δικαιολόγησε και είπε χαρακτηριστικά: “Το πες ολόσωστα! Είναι η εκπομπή σου αυτή, όλα λάθος τα έχεις πει να ξέρεις!”

Όσον αφορά το τρίτο μέλος του πάνελ φαίνεται να είναι…κυμαινόμενο. Το Σάββατο την τρίτη θέση της παρέας κάλυψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος  έφερε μαζί του ρύζι, προκειμένου σύμφωνα με το έθιμο να ριζώσει η εκπομπή.

Την Κυριακή την τρίτη θέση της παρέας κάλυψε ο ένας και μοναδικός Λάκης Γαβαλάς. Ο διάσημος σχεδιαστής τράβηξε τα βλέμματα τόσο για τις στυλιστικές του προτάσεις αλλά και για τα σχόλια του επάνω στην ελληνική τηλεόραση και showbiz.

 

Εμείς εδώ στο athensstories αναμένουμε μαζί σας να δούμε πώς θα εξελιχθεί η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Σχολίασε το