Χρηστίδου- Μαραντίνης : Το φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι

Μία αγάπη και ένας έρωτας που διήρκεσε 13 ολόκληρα χρόνια φαίνεται πως τελείωσε μάλλον άδοξα. Πρόκειται για τους Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη που όπως φαίνεται με βάση τα δημοσιεύματα χωρίζουν με όχι και τις καλύτερες συνθήκες.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao αιτία του χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, ένας καυγάς ξέσπασε στο σπίτι του γνωστού ζευγαριού στα Μελίσσια. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως είδε στο κινητό του αγαπημένου της ένα περίεργο μήνυμα από μία χορεύτρια. Το μήνυμα εκνεύρισε απίστευτα την ίδια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.

πηγή: περιοδικό Ciao

Αξίζει να σημειωθεί, πως η χορεύτρια φαίνεται να είναι γνωστή του τραγουδιστή ενώ στο παρελθόν έχουν προκληθεί και άλλοι παρόμοιοι καυγάδες εξαιτίας του συγκεκριμένου προσώπου.

Χωρισμός και Ανάσταση από κοινού

Μπορεί από την Μεγάλη Τρίτη να έχουν ανακοινώσει το χωρισμό τους ωστόσο, όπως φαίνεται και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής παρά το γεμάτο του πρόγραμμα και ύστερα σε συνεννόηση με την παρουσιάστρια του Open παρευρέθηκαν και γιόρτασαν όλοι μαζί την Ανάσταση και το Μεγάλο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

 

πηγή: ipop.gr

Τι να περιμένει άραγε το ζευγάρι τώρα που τελείωσαν οι γιορτινές μέρες; Πάντως σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο γνωστός τραγουδιστής ήδη ψάχνει νέα κατοικία.

 

 

Σχολίασε το