Χάρισε στο ταίρι σου το πιο ουσιαστικό δώρο !

0
142

Η υγεία είναι το πιο ουσιαστικό και πολύτιμο δώρο. Συχνά, με τα άγχη της καθημερινότητας, την πίεση της δουλειάς και διάφορα ζητήματα που προκύπτουν, αποπροσανατολιζόμαστε και ξεχνάμε πως το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε είναι η υγεία μας και η διατήρησή της.

Το Medi Family Athens εδώ και δεκαετίες πιστεύοντας πως “η πρόληψη σώζει ζωές”, βρίσκεται δίπλα μας και μας προσφέρει τους πιο ολοκληρωμένους προληπτικούς ελέγχους από έγκυρο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό. 

Με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου το Medi Family Athens θέλησε να προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες μία μοναδική υπηρεσία που το Athensstories δεν θα ήταν δυνατό να μην θελήσει να επικοινωνήσει στους αναγνώστες του.

Το Medi Family Athens λοιπόν προσφέρει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο προστάτη στους άνδρες προφυλάσσοντάς τους ίσως από τον μεγαλύτερο κίνδυνο που απειλεί την υγεία τους.  Σημειώνεται ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άντρες. Υπολογίζεται πως ένας στους έξι άνδρες θα αναπτύξει τη νόσο, ενώ η κληρονομικότητα προτάσσει ενδελεχή έλεγχο. Η διάγνωση γίνεται μόνο με ετήσιο προληπτικό έλεγχο που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί και όντως, σώζει ζωές. Μάθετε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας εδώ

Περνώντας στις γυναίκες, το Medi Family Athens εξυψώνοντας την μητρότητα και το δώρο της ύπαρξής τους στην ανθρωπότητα,προστατεύει την υγεία τους με έναν ολοκληρωμένο μαστολογικό έλεγχο. Το Υπερηχογράφημα μαστών ενδείκνυται ανεπιφύλακτα στις νεαρές γυναίκες (18-36 ετών) έχοντας συμπληρωματικό ρόλο στη διάγνωση και στον έλεγχο του μαστού και την ψηλάφηση. Για πληρέστερη διάγνωση και πρόληψη, σκόπιμο θεωρείται να συνδυαστεί με ψηφιακή μαστογραφία. Μάθετε περισσότερα και κλείστε το ραντεβού σας εδώ

Αν αγαπάς το ταίρι σου, προστάτευσέ το προσφέροντάς του έναν εμπεριστατωμένο έλεγχο υγείας.

Σχολίασε το