Φοβάστε το χρόνο; Μερικές ιδέες για ξεχωριστά γενέθλια

0
178

Έφτασε η μέρα των γενεθλίων σου για ακόμη μια φορά; Η ημέρα που άλλοτε περίμενες με μεγάλη προσμονή σε κάνει πλέον να νιώθεις λιγάκι αμήχανος; Σκέφτεσαι πως «Ήταν ανάγκη να συμβεί και σε μένα…; Αφού όλα μοιάζανε παντοτινά; Τα γόνατα σου κάνουν χρούτσου-χρούτσου…;» Η αλήθεια είναι πως σκέφτεσαι ότι   «Δεν μεγαλώνεις…αλλά χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος ». Σε φοβίζει γενικά η ιδέα του Χρόνου…

“Είναι ο χρόνος που ξόδεψες για το τριαντάφυλλό σου που το κάνουν τόσο σημαντικό.”

Εμείς, λοιπόν είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε από αυτή τη δύσκολη θέση!

Δες το θετικά! Ο χρόνος δεν είναι τίποτ’ άλλο από μία ανθρώπινη εφεύρεση.Είχες ποτέ στο μυαλό σου ότι ο χρόνος μερικές φορές μπορεί να μετράει αλλιώς; Κάποτε είναι ποιοτικός και μπορεί να έχει άλλη διάρκεια; Δηλαδή μία ώρα ουσιαστικού διαβάσματος έχει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια και βαρύτητα από πέντε ώρες διαβάσματος του ποδαριού. Ο χρόνος και συνεπώς ,η ηλικία ίσως να μην έχει πάντα να κάνει με τους πραγματικούς αριθμούς και τις μονάδες…Αφού ένας παππούς που σηκώνεται χαμογελαστός και πάει στο supermarket καθημερινά, κάνει ένα περίπατο στο πάρκο και δεν παραπονιέται για τα προβλήματά του ίσως να’ ναι πιο νέος από τον εικοσάχρονο που σηκώνεται αργάμισι, γεμάτος γκρίνια και μούτρα για τη δουλειά του, παροπονούμενος μάλιστα για όσα η ζωή χρωστούσε να του φέρει μπροστά του και ποτέ δεν του τα έφερε, αφού ποτέ δεν κόπιασε ο ίδιος για κάτι. Ο χρόνος μάλλον είναι σχετικός!

Οι δικές μας πρωτότυπες ιδέες για να παγώσεις τον χρόνο την ημέρα των γενεθλίων σου:

  1. Πήγαινε σε ένα «Event» , «Show» που για καιρό σκεφτόσουν! Έστω και μόνος σου… Γιατί όχι;
  2. Αγόρασε τα βιβλία που για καιρό ονειρευόσουν και πήγαινε να τα διαβάσεις στο αγαπημένο σου πάρκο κάτω απ’ τη σκιά ενός δέντρου.
  3. Οργάνωσε μία εκδρομή σ’ έναν κοντινό προορισμό, με ΚΤΕΛ, τρένο ή αυτοκίνητο.
  4. Ξεκίνησε το αγαπημένο σου Sport για πρώτη φορά, Ski, rugby, τένις κτλ.
  5. Οργάνωσε ένα Smoothy night για να προσκαλέσεις τους φίλους σου σ’ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!
  6. Κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι για τ’αγαπημένα σου video-παιχνίδια ή για Netflix με πίτσα ή σουβλάκι.
  7. Απόλαυσε, οπωσδήποτε το αγαπημένο σου γλυκό είτε το έχεις φτιάξει μόνος σου είτε το έχεις αγοράσει!
  8. Γίνε αυτό που θαυμάζεις, « Εθελοντής για μια μέρα»!. Π.χ. Μπορείς να τρέξεις σε κάποιο μαραθώνιο για καλό σκοπό.
  9. Κάνε μία λίστα πραγμάτων που θέλεις ν’ αλλάξεις ή να πετύχεις. Ενεργοποιήσου και οργάνωσε τη ζωή σου όπως την έχεις φανταστεί.
  10. Πήγαινε βόλτα με κότερο μαζί με την παρέα σου για μια μέρα.  Φορτώστε τις τσάντες σας με κρασιά και σνακ και ετοιμαστείτε για μια μοναδική βόλτα.

Συμβουλή μας, Ο ΧΡΟΝΟΣ Σ’ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΕΞΩ, ΑΠΟ ΜΈΣΑ Σ’ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Σχολίασε το