Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ανακοινώθηκε το φετινό πρόγραμμα

0
215

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα το τελικό πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2020 και μας περιμένει όλους από 05/06 έως 15/08.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε ηλεκτρονικά από την καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ κ. Κατερίνα Ευαγγελάτου και όπως ανακοίνωσε θα πραγματοποιηθούν τελικά 17 ελληνικές παραγωγές αντί των 70 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Ένα πρόγραμμα συμπυκνωμένο σε σχέση με το αρχικό που περιλαμβάνει παραστάσεις στους ανοιχτούς χώρους του Φεστιβάλ. Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Καθώς στη φετινή διοργάνωση δεν θα παρουσιαστεί το σύνολο του αρχικού σχεδιασμού, το φετινό φεστιβάλ θα έχει τον υπότιτλο ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ – FRAGMENT.

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Πληροφορίες για τις ώρες προσέλευσης του κοινού, καθώς και για την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν στο greekfestival.gr

Για να δείτε το φετινό πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ανυπομονούμε να παραβρεθούμε για άλλη μία χρονιά!

Σχολίασε το