Τo Burger Festival έρχεται στην Αθήνα

0
40

Το Burger Festival της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει μεγαλύτερο από πότε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος θεσμός του burger και της διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει με δύο απολαυστικά τριήμερα.

Το Burger Festival για ακόμα μία φορά στην Αθήνα!

Για ακόμα μία χρονιά μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια και burger houses της χώρας επικοινωνούν τις δικές τους προτάσεις, ενώ η δική μας φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Η αγάπη μας για το εξαιρετικό φαγητό και δε burger, την μουσική, τις γευστικές εμπειρίες γίνεται αφορμή για μια ακόμα σπουδαία συνάντηση με το κοινό της Αθήνας.

Στα δύο τριήμερα οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν την δυνατότητα να πειραματιστούν με εξωτικές συνταγές, να χαρούν παραδοσιακά burgers και να πιουν άφθονη μπύρα χορεύοντας πάντα στους ρυθμούς του πλούσιου συναυλιακού προγράμματος και των live dj sets.

Ευκαιρία λοιπόν, μαζί με την παρέα σου αν όχι με το ταίρι σου να δοκιμάσεις διάφορες εκδοχές burger και γιατί όχι να ανακαλύψεις την δική σου αγαπημένη. Στις 13-14-15 και 20-21-22 Σεπτεμβρίου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη μυρωδιά και εκείνη θα σε οδηγήσει στο Αμαξοστάσιο!

Μουσικό Πρόγραμμα 

1st Day – 13/9 | Asian Dub Foundation – Cayetano – Kill 

2nd Day – 14/9 | Εισβολέας the band- Twinsanity

3rd Day – 15/9 | Μαρίνα Σάττι – Atomic Love – Street Outdoors Soundsystem

4th day – 20/9| Wedding Singers – Yakuza Six – BeJeesus

5th day – 21/9 | Delinquent Habits – Blend Mishkin & Roots Evolution

6th day – 22/9 | INCO

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Σχολίασε το