Παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη στα Δυτικά σημαίνει μόνο “Μαμ…άκιας”

Πριν καλά καλά πάρουμε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ξεκίνησαν οι Αποκριές, κάτι το οποίο, μεταξύ άλλων σημαίνει ότι ήρθε και η… Τσικνοπέμπτη. Για όσους δεν έχουν κανονίσει ακόμη πώς θα περάσουν τη βραδιά τους παρακάτω σας παρουσιάζουμε έναν από τους top προορισμούς της Δυτικής Αθήνας για την σημερινή ημέρα!

Ο λόγος για τον «Μαμ..άκια» στην καρδιά του Περιστερίου! Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τους ουρανίσκους μας. Σε έναν minimal και ιδιαίτερο χώρο στη Πλατεία Δασκαλογιάννη προσφέρει τις πιο παραδοσιακές γεύσεις στις καλύτερες τιμές!

Μια τέτοια ημέρα είθισται παραδοσιακά να καταναλώνουμε μεγααααλες ποσότητες κρέατος.  Στο “Μαμ..άκια” τα κάρβουνα έχουν ήδη ανάψει εκεί και όλοι προετοιμάζονται από νωρίς για τη σημερινή ημέρα! Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, είτε μείνετε σπίτι σήμερα είτε αποφασίσετε να το τσικνήσετε έξω τα κρεατικά του Μαμ…άκια θα είναι η καλύτερη παρέα για απόψε!

Τα προϊόντα κρέατος που θα βρείτε εκεί παράγονται με όλες τις σύγχρονες μεθόδους ελέγχου & πιστοποίησης, ώστε η ποιότητα που φθάνει σε εμάς να είναι εξαιρετική. Η επιλογή των προμηθευτών είναι η πιο σημαντική δουλειά για τον «Μαμάκια». Το κριτήριό τους είναι η ποιότητα των υλικών και όχι η τιμή!

Έτσι λοιπόν, όλη η ομάδα του «Μαμάκια» σας περιμένει να τσικνίσετε μαζί και να γευτείτε τα υπέροχα πιάτα τους!

Λέρου 12, Περιστέρι 121 33

21 05736795

Σχολίασε το