Τσάμπα εργασία ή Εθελοντισμός; Το Χαμόγελο του Παιδιού,ένας Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

0
186

Έχετε κουραστεί στην προσφορά σκάρτων εργασιών; Σας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες; Θέλουν να ξεπουλήσουν τις δεξιότητες σας σ’ ευτελείς τιμές;

Κουραστήκατε να κάνετε εκπτώσεις στα Όνειρά σας ακολουθώντας το οποιοδήποτε επάγγελμα την εκάστοτε στιγμή; Βαρεθήκατε την τσάμπα- απλήρωτη εργασία που πρωταγωνιστεί στις μέρες μας;

Το σπουδαιότερο, έχετε όρεξη για προσφορά, δημιουργία και κατάρτιση;

Πιστεύετε ότι όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο…

Η λύση είναι μία! Σπεύσατε για Εθελοντισμό στο Χαμόγελο του Παιδιού.

“Αγάπη,Ανιδιοτέλεια, Αξιοπρέπεια, Ευελιξία, Ισότητα, Πρωτοπορία,Σεβασμός, Συμμετοχή,Συνέπεια, Συνεργασία”

«Ένα ξεχωριστό 10χρονο παιδί, είχε σαν μέλημά του όλα τα παιδιά να έχουν όλα όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: ΑΓΑΠΗ, ΣΤΟΡΓΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΣΕΒΑΣΜΟ!»

 Ο Ανδρέας γεννήθηκε 21 Απριλίου 1985 σε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Από μικρός ήταν ένα παιδάκι με ιδιαίτερες ευαισθησίες που διέθετε τις -μικρές- του δυνάμεις για να προσφέρει αγάπη και χαμόγελα σε όλους όσοι ήταν δίπλα του! Αυτά ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του Ανδρέα που τον έκαναν μοναδικό και αγαπημένο στους συμμαθητές, φίλους, οικογένεια, γονείς, αδερφό!

Ο Ανδρέας αρρώστησε το 1994 και από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή αντιμετώπισε την ασθένειά του με περίσσιο θάρρος και αξιοπρέπεια, συνεχίζοντας να προσφέρει δύναμη και χαμόγελο! Το Νοέμβριο του 1995 ο Ανδρέας αποτύπωσε το όραμά του στο προσωπικό του ημερολόγιο. Επιθυμία του να ιδρυθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο.

Θεμέλιος λίθος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι εθελοντές, οι οποίοι απασχολούνται σε όλες τις δράσεις πανελλαδικά και καλύπτουν τις βασικές ανάγκες, τόσο με την ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευση τους στις προκαθορισμένες δράσεις του Οργανισμού.

 

«Εκείνο που θυμάμαι πιο πολύ στα μάτια σου να λάμπει ένα Φως, να ταξιδεύει σαν ανήλικος θεός στο πρόσωπό σου.

Εκείνο που φοβάμαι πιο πολύ να μην ξεχάσεις τη δική μας επαφή τώρα που βρήκες σε μιαν άλλη διαδρομή τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Μα είσαι εδώ ,πάντα εδώ απ’ όλα τα Χαμόγελα Εσύ πιο Φωτεινό!!!

Όπου και αν πάω κάθε μέρα πιο πολύ θα Σ’αγαπάω και την Ελπίδα που ξυπνάει στην Καρδιά μου, σου χρωστάω.

Όπου κι αν πάω τον Ήλιο μες τα μάτια θα κοιτάω, ο Ουρανός θα’ χει για έμας την ίδια θέα.

Όπου κι αν πάω…»

 

Σχολίασε το