Το Reggaewise on the Beach Party έρχεται στην Αθήνα

0
157

H ομάδα Reggaewise για ακόμα μία φορά θέλει να μας εντυπωσιάσει με το δεύτερο “Reggaewise on the Beach” που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου στην Α΄ Πλάζ Αλίμου. Πιο συγκεκριμένα, ένα σχεδόν φεστιβαλικό βράδυ όπου θα κυριαρχούν οι μουσικές συνώνυμο των καλοκαιρινών μας διακοπών έρχεται στην παραλιακή.

Πάρτι

Το concept όπως και στο παρελθόν θα είναι απλό και ξεκάθαρο. Το μόνο που χρειάζεται να έχει κανείς είναι καλή διάθεση αφού μια βραδιά με Reggae, Dub, Steppa και Bass μουσικά ακούσματα είναι αρκετή για να μας ξεσηκώσει. Τα vibes έχουν στόχο να μας ταξιδέψουν εκτός Αττικής ενώ η παραλία Αλίμου πιθανότατα θα μεταφερθεί κάπου ανάμεσα σε Τζαμάικα και Αγγλία.

Λίγο πριν ξεχυθούμε οριστικά στις παραλίες ο σπουδαίος dub artist από το Μεξικό, ο Mexican Stepper θα βρεθεί στις 29 Ιουνίου στην Αθήνα για μια Azteca style reggae μουσική πανδαισία. O Mexican Stepper θα μας παρουσιάσει live δικά του κομμάτια και ακυκλοφόρητες συνεργασίες, με τα delays και τα reverbs να κυριαρχούν.

Αντίστοιχα,ο Y. Serrano έχει φέρει το μεξικάνικο dub σε διεθνές επίπεδο. Έχει καταφέρει ήδη να παρουσιάσει τη μουσική του σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη όπως Βραζιλία, Αργεντινή, Ισπανία, Χιλή, Γερμανία, Ιταλία, Περού και άλλα. Ο Μεξικανός επιστρέφει με μια ακόμα περιοδεία στην Ευρώπη κι έρχεται με τις αποσκευές του γεμάτες νέους ήχους, νέα Vibes και γεμάτος ψευδαισθήσεις..!

Μαζί του μια πλειάδα σπουδαίων Ελλήνων reggae, dub και bass καλλιτεχνών που θα μας παρασύρουν σε μια βραδιά γεμάτη χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω

Link: https://www.viva.gr/tickets/music/a-plaz-alimou/reggaewise-on-the-beach-mexican-stepper/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Πληροφορίες event:

Doors Open: 22:00

Είσοδος: Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€

Τοποθεσία: Α’ ΠΛΑΖ ΑΛΙΜΟΥ

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», στάση 3η Καλαμακίου, Λεωφορεία: 141, A1, A2, B1, B2, Ε22, X96 – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Εσύ είσαι έτοιμος για την πιο Reggae βραδιά με το “Reggaewise on the Beach”;

Σχολίασε το