Το κανάλι του Αμαρουσίου μετακομίζει – Ο ΑΝΤ1 μεταφέρεται στην Κάντζα

Ιστορικές αλλαγές αναμένονται από το φθινόπωρο στο τηλεοπτικό πεδίο. Μετά την αναταραχή που επέφεραν οι άδειες περί μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος από την πολιτεία και το άγχος χιλιάδων εργαζομένων για το τι μέλλει γενέσθαι, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων του Mega, που έχασαν άδοξα και άδικα την επαγγελματική τους στέγη, οι εξελίξεις και οι αλλαγές στους σταθμούς συνεχίζονται.

Έπειτα της ανακοίνωσης της είδησης ότι Alpha και Star συνεργάζονται και συστεγάζονται δια στόματος Δήμου Βερύκιου λίγο καιρό πριν, από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή υπογραμμίζοντας ότι το ραδιόφωνο του Alpha θα εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά, ο ANT1 φαίνεται να μετακομίζει στις παλιές εγκαταστάσεις του Alpha στην Κάντζα εφόσον εκείνος μεταφέρεται, εγκαταλείποντας το θρυλικό κτήριο του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις typologies.gr και τη Realnews, ο σταθμός του ΑΝΤ1 που είναι άμεσα συνδεδεμένος με το Μαρούσι, σκεφτόταν την μετακίνησή του τα τελευταία δύο χρόνια, φαίνεται όμως πως τώρα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και εξυπηρετούν.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το πολύ μέχρι το τέλος της χρονιάς η μετακόμιση θα έχει λάβει χώρα με την διοίκηση και όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του ομίλου ΑΝΤ1 να μεταφέρονται στο παλιό κτίριο του Alpha μαζί με τις λοιπές εταιρείες του ομίλου, τα ραδιόφωνα, τη Δάφνη εκδοτική αλλά και τη ναυτιλιακή. Στο ιστορικό κτίριο του Αμαρουσίου φαίνεται ότι θα διατηρηθεί ένα μικρός χώρος που θα ανήκει στο κανάλι κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.

 

Σχολίασε το