Τα 5 must gadgets του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι αργεί να τελειώσει ακόμα ενώ οι Αυγουστιάτικες άδειες μόλις ξεκίνησαν. Πάρε λοιπόν, ένα χαρτί και γράψε τα 5 must gadgets που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από τη συλλογή σου.

Gadgets 

Smartphone

Φυσικά πρώτο στη λίστα μας δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο από το κινητό. Το smartphone μας αν όχι το iphone μας, είναι τα μόνα μέσα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να απαθανατίσουμε τις πιο σημαντικές μας στιγμές με μία φωτογραφία. Άλλωστε, από τις διακοπές το μόνο που μας μένει πέραν από τις εμπειρίες είναι οι φωτογραφίες. Γιατί λοιπόν, να μην τις έχουμε σε μία σούπερ ανάλυση;

Η σούπερ ανάλυση θα μου πεις, χρειάζεται και ένα παραπάνω χρηματικό ποσό. Εδώ όμως θα σου φέρω ένα επιχείρημα που ίσως σε βάλει σε περισσότερες σκέψεις. Υπάρχουν και site που μπορούν να σου προσφέρουν κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές σε τρομερά χαμηλές τιμές σε σχέση με άλλες μεγάλες αλυσίδες. Προσωπικά, εμπιστεύομαι απόλυτα κάποια από τα site ενώ αν με ρωτάτε ποιο τηλέφωνο θα σας πρότεινα φωτογραφίες με τέλεια ανάλυση θα έλεγα πως είναι το Samsung Galaxy s10 (δες εδώ).

Playstation 4

Ναι καλά είδες… Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις όμορφα το βράδυ με το ταίρι σου από το να παίζετε μαζί Crash; Μην το σκέφτεσαι πολύ θα σου απαντήσω εγώ… Δεν υπάρχει! Think about it, πόσο όμορφα και πόσο γέλιο θα προκαλέσει μεταξύ σας αυτός ο μικρός ανταγωνισμός για το ποιος θα βγει νικητής.  Από την άλλη, αν την αγαπάς λίγο παραπάνω, άσε την να κερδίσει θα δεις πως θα εξελιχθεί τελείως διαφορετικά η βραδιά από ό,τι φαντάζεσαι!

Laptop

Αν είσαι gamer, νομίζω πως με αυτό που έχω να σου προτείνω, θα σου κερδίσω την καρδιά. Τρίτο στη λίστα, είναι φυσικά το laptop, αλλά όχι όποιο και όποιο… Σου μιλάω φυσικά για ένα laptop με χαρακτηριστικά που μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές σου ανάγκες στο έπακρο. Ωστόσο, επειδή οι απαιτήσεις των εφαρμογών και των ιστοτόπων έχουν αυξηθεί προσωπικά σου προτείνω ένα laptop που θα σε καλύψει πλήρως και μάλιστα σε τιμή σοκ (δες εδώ).

Tablet

Άλλη μία συσκευή που θα σου “λύσει τα χέρια” είναι και το Tablet. Είμαι σίγουρος πως πολλές φορές σου έχει τύχει να θες να δεις κάτι αλλά η οθόνη του κινητού να είναι πολύ μικρή και αντίστοιχα να μην έχεις μαζί σου το Laptop σου. Στην περίπτωση αυτή το Tablet σου δίνει τη δυνατότητα να δεις ό,τι θέλεις και να εργασθείς για τη δουλεία σου χωρίς να καταπιέζεσαι στη μικρή οθόνη του κινητού (δες εδώ μία καλή επιλογή).

GoPro Camera

Το καλοκαίρι ζητά αμέτρητες φωτογραφίες, όμως δεν μπορούν τα κινητά να βγάλουν υποβρύχιες φωτογραφίες. Και κάπου εδώ φίλε μου ή φίλη μου ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για τις GoPro κάμερες. Η Go Pro κάμερα σου δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίζεις κάθε σου στιγμή κάτω από το νερό. Με ένα μόνο κουμπί μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες σαν επαγγελματίας φωτογράφος ενώ είμαι σίγουρος πως το Instagram σου θα πάρει πολλές καρδιές με τις υποβρύχιες φωτογραφίες.

Λοιπόν εσύ τι λες; Θα αφήσεις κάποιο από τα παραπάνω gadgets να απουσιάζει από τη συλλογή σου;

Πηγή: www.e-mobile24.gr , Kinitakias.gr

 

 

 

Σχολίασε το