Τα Χριστούγεννα που όλοι αγαπήσαμε χάρις στα Φλέιβορ

0
604

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και παρά τους στολισμούς και το χριστουγεννιάτικο πνεύμα που με διακατέχει, κάτι λείπει… Νιώθω πως το σπίτι δεν “μυρίζει” Χριστούγεννα, πως κάτι ουσιαστικό απουσιάζει και νομίζω πως το ανακάλυψα. Είναι τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, αλλά όχι από οποιοδήποτε μαγαζί. Ναι, πολύ καλά κατάλαβες! Σου μιλάω φυσικά για τα παραδοσιακά και τόσο νόστιμα γλυκά των Φλέιβορ.

Γλυκά Φλέιβορ 

Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά. Κάθε σου όμορφη και χριστουγεννιάτικη στιγμή δεν σου αποτυπώνεται καλύτερα στο μυαλό όταν συνοδεύεται από ένα μελομακάρονο ή έναν κουραμπιεδάκι;

Εγώ πάντως, για να είμαι ειλικρινής όσες εικόνες και αν φέρω στο μυαλό μου πάντα ήμουν με ένα μελομακάρονο στο χέρι ή κάποιο κουραμπιεδάκι, όχι όμως με όποιο και όποιο μελομακάρονο. Η μητέρα μου συνήθιζε και συνηθίζει ακόμα δηλαδή να παίρνει μελομακάρονα και κουραμπιέδες από τα ζαχαροπλαστεία Φλέιβορ.

Ο λόγος βέβαια που επιλέγει το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο είναι φυσικά οι παραδοσιακές και παρόλα αυτά τόσο νόστιμες συνταγές. Όταν κάποια στιγμή τη ρώτησα δε, γιατί παίρνουμε μόνο από το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο, η απάντησή της ήταν αυτή που με έπεισε και ακόμα και τώρα “φανατικά” ψωνίζω γλυκά από τα Φλέιβορ.

Η απάντησή της λοιπόν ήταν “Είναι το μοναδικό ζαχαροπλαστείο που ακόμα και τώρα χρησιμοποιεί τις τόσο νόστιμες και παραδοσιακές συνταγές και τα γλυκά του, μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια δίπλα στην οικογένειά μου”!

Ωστόσο, για να σας είμαι και απόλυτα ειλικρινής φέτος έκανα μία παρασπονδία και δεν ντρέπομαι να το πω…  Ε ναι λοιπόν, φέτος πήρα μαζί με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και μία σοκολατόπιτα. Δεν άντεξα! Και μόνο στη θέα της λιωμένης σοκολάτας τρελάθηκα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το σπίτι μου θύμισε από τις μυρωδιές, εκείνα τα όμορφα και παιδικά Χριστούγεννα που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια και “περιμέναμε τον Άγιο Βασίλη να μας φέρει τα δώρα”. Όλα αυτά φυσικά τα οφείλω στα τόσο νόστιμα και παραδοσιακά γλυκά των ζαχαροπλαστείων Φλέιβορ.

Ευχαριστώ λοιπόν τα ζαχαροπλαστεία Φλέιβορ για τις όμορφες αναμνήσεις που μου χάρισαν και θα μου χαρίζουν με τα γλυκά τους!

 

 

 

Σχολίασε το