Τα ΝΕΑ μιλφέιγ των Νανά Γιώτη υπόσχονται πολλά…

Στην αρένα των «καλύτερων» μπήκε πλέον και το μιλφέιγ των Νανά Γιώτη. Κατευθείαν από το εργαστήριο, στη βιτρίνα, τα καινούργια μιλφέιγ εξαφανίζονται στο λεπτό, αφού απέκτησαν κιόλας τους fans τους.

Πέρα από το κλασικό μιλφέιγ, οι ζαχαροπλάστες προνόησαν και ετοίμασαν ένα δώρο – έκπληξη για όλους εκείνους που αγαπούν τις φρουτώδεις γεύσεις. Έτσι ετοιμάζουν για εσάς πεντανόστιμο μιλφέιγ, με γεύση λεμόνι. Παρόλα αυτά όμως, θα πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε και το μιλφέιγ σοκολάτας.

Η ηδονή επιτείνεται και σου τρέχουν τα σάλια όταν το κορνέ γεμίζει το φύλλο με ένα πλούσιο κύμα κρέμας και όσο να ’ναι, σου βγάζει μια άλλη φρεσκάδα. Κρέμα πλούσια και λευκή ή σοκολατένια, που φλερτάρει περισσότερο με τη σαντιγί. Φύλλο σε δεύτερο ρόλο, λεπτό, τραγανό, σχεδόν άγλυκο και ”εύθραυστο”, άχνη ή κακάο στην κορυφή, αλλά και μια διακριτική γαλατένια επίγευση.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο και επισκεφτείτε το συντομότερο ένα από τα καταστήματα των Νανά Γιώτη, για να δοκιμάστε και τα δυο! Είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψετε! Γιατί αυτά τα μιλφέιγ ήρθαν για να κάνουν θραύση, και το πέτυχαν!

Βριλήσσια: Λ. Πεντέλης 24. Τηλέφωνο: 210 6855122

Χαλάνδρι: Παπανικολή 46. Τηλέφωνο: 210 6772064

Σχολίασε το