Σχέσεις: Πως να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για εσένα

0
406

Πολλές φορές στη ζωή μας δεν παρατηρούμε τα απλά πράγματα και τις απλές κινήσεις που κάνει ο άλλος στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ή κάποια σου έχει εξομολογηθεί πως σε έβλεπε ερωτικά. Ωστόσο, εσύ ποτέ δεν κατάλαβες κάτι τέτοιο, αλλά θεωρούσες τις κινήσεις του ή της τελείως φιλικές.

Κινήσεις

Ναι καλά διάβασες παραπάνω, το φλερτ και το ερωτικό ενδιαφέρον πολλές φορές δεν το αντιλαμβανόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αποτέλεσμα να χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας που θα έκαναν τα πάντα για εμάς γιατί δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ αυτή την πιθανότητα.

Συνήθως το “ενδιαφέρον” στις σχέσεις μεταξύ μας μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους. Εγώ λοιπόν είμαι εδώ για να σου ανοίξω τα μάτια…Ποιος ξέρει, μπορεί να έχεις έναν κρυφό ή μία κρυφή θαυμάστρια και να μην το είχες παρατηρήσει ποτέ.

Σε περιποιείται τακτικά 

Μετά τη δουλειά ή μετά από μία εξοντωτική ημέρα σου λέει πέρνα μία βόλτα να τα πούμε και σου έχει μαγειρέψει και μάλιστα όλως τυχαίως το αγαπημένο σου φαγητό. Δεν πιστεύω να πίστεψες πως όντως έτυχε να μαγειρέψει το φαγητό αυτό…Προφανώς και το έφτιαξε για να σε ξεκουράσει και να σε περιποιηθεί όσο μπορεί.

Βρίσκει χρόνο για σένα ακόμα και τις πιο άκυρες στιγμές 

Μπορεί όλη μέρα να τρέχει πέρα δώθε ή ακόμα και να είναι 4 η ώρα το ξημέρωμα παρόλα αυτά μόλις του πεις ή της πεις θα ήθελα να ήσουν εδώ για παρέα, τσουπ είναι απίκο. Ακόμα και αδερφός σου ή αδερφή σου, δεν θα ερχόταν τόσο νωρίς αν πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος ουσιαστικός λόγος. Συνήθως, οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς θα έκαναν τα πάντα για να ήταν στον ίδιο χώρο έστω και για 5 λεπτά.

Σου κάνει συνέχεια κοπλιμέντα 

Άσε με να μαντέψω, μόλις συναντιέστε σου κάνει κάποιο κοπλιμέντο; Εντάξει άλλο να γίνεται μία φορά στο τόσο κι άλλο να γίνεται κατ’ επανάληψη. Αν πάλι ακόμα το σκέφτεσαι. θα σου θέσω ένα παράδειγμα. Έχεις παρατηρήσει πως κάθε φορά που σκέφτεσαι κάτι αρνητικό, εκείνος ή εκείνη θα βρουν κάτι καλό να σου πουν; Μην μου πεις λοιπόν, πως αυτό το κάνει γιατί μόνο θέλει να σε εμψυχώσει…Προφανώς και του ή της αρέσεις!

Σε πειράζει συνέχεια

Ακριβώς… Επειδή υπάρχει η περίπτωση να μην το έχεις σκεφτεί, ο άνθρωπος που συνέχεια σε πειράζει ή προσπαθεί να πει κάτι που θα σε ενοχλήσει χιουμοριστικά πάντα μιλώντας, πολύ πιθανό να μην σε βλέπει μόνο φιλικά. Σε όλους μας έχει τύχει να μην μπορούμε να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας με διαφορετικό τρόπο, από την έντονη κόντρα με το άτομο που θαυμάζουμε. Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να σας κοντράρει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, μήπως να σκεφτείς το ενδεχόμενο πως του αρέσεις;

Εσύ έχεις παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο που σου έχει εκφράσει κάποιος ή κάποια τον θαυμασμό και την επιθυμία να συνεχίσει η σχέση σας σε κάτι πιο προχωρημένο;

Σχολίασε το