Σχέσεις: Πως να καταλάβεις αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο

0
413

Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή στη ζωή σου η ζήλια απέναντι στο ταίρι σου έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια… Μήπως τελικά δεν είχες άδικο και ο σύντροφος σου ή η σύντροφος σου, δρούσαν κάπως ύποπτα; Για να δούμε… Θα σου παραθέσω λοιπόν, συμπεριφορές που πιθανόν να κρύβεται κάτι από πίσω και δεν εννοώ καλό για σένα.

Συμπεριφορές

Αρχικά, σου έχει εμπιστοσύνη όταν κρατάς το κινητό του ή κινητό της; Φυσικά και δεν εννοώ να κρατάς το κινητό για να βγάλεις φώτο αλλά όταν είναι ανοικτή κάποια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Messenger).

Κόψε αντιδράσεις αν μέχρι στιγμής δεν σου έχει τύχει. Αν δεις πως το ταίρι σου, αρχίζει ιδρώνει ή να είναι επιφυλακτικός απέναντι σου, τότε δυστυχώς όπως λέμε στο χωριό μου, “κάποιο λάκκο έχει η φάβα”!

Αν από την άλλη όπου και να πηγαίνει το ταίρι σου το κινητό αποτελεί προέκταση του χεριού, πάλι κάποιος κίνδυνος ελοχεύει. Δεν είναι φυσιολογικό όπου και να πηγαίνει το κινητό να γίνεται η ουρά του ή η ουρά της. Κοίταξε όμως να δεις όλοι μας πολλές φορές χρειαζόμαστε το κινητό  για να περάσει η ώρα καθώς κάνουμε κάποιες διεργασίες.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Αυτά τα Like, αχ αυτά τα Like. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει τον δικό σου ή την δικιά σου να πατάει Like σε διάφορα άλλα άτομα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εντάξει εκείνη τη στιγμή στο ταίρι σου άρεσε η φώτο και τίποτα παραπάνω. Το θέμα αρχίζει όταν δεις κάποια μηνύματα στα DM. Εκεί νομίζω πως κάηκε η ουρά μας. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να άνοιξαν συζήτηση για κάποιο θέμα τελείως άκυρο από αυτό που φαντάστηκες. Δυστυχώς πολύ μικρή η πιθανότητα.

Αδιαφορία και δεν θέλει να ιδωθείτε

Ξαφνικά, έχει αρχίσει και απουσιάζει ο ρομαντισμός και η έλξη μεταξύ σας; Ο δε ερωτισμός έχει εξαφανισθεί τελείως και συνέχεια ακούς την ατάκα είμαι κουρασμένος ή έχω πονοκέφαλο; Κάτι τρέχει δυστυχώς και πολύ φοβάμαι το χειρότερο για σένα. Εντάξει, δεν εννοούμε να είναι κουρασμένος ή κουρασμένη μία φορά, μιλάω για την περίπτωση που  αυτό γίνεται κατ’ επανάληψη.

Αργεί να γυρίσει από την δουλειά; Η σου λέει συνέχεια δεν μπορώ να βρεθούμε θέλω να ξεκουραστώ, αλλά μια χαρά βγαίνει με την παρέα του; Δυστυχώς, οι καμπάνες χτυπάνε και δεν είναι χαρμόσυνη η είδηση!

Να σου πω όμως κάτι και να έχει βρει αλλού την αγάπη; Τι έγινε; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στενοχωριόμαστε με τέτοια θέματα. Και να μην βρούμε την αγάπη τώρα, θα τη βρούμε στο μέλλον. Εσύ τι λες; Ο δικός σου ή η δικιά σου έχουν κάποια ανάλογη συμπεριφορά και αν ναι πως το διαχειρίστηκες ;

Σχολίασε το