Στηρίζουμε το Άλμα Ζωής – Χαρίζουμε Δύναμη

0
99

Με αφορμή τον Οκτώβριο, τον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, η γυναικεία ομάδα του Athensstories #χαρίζειδύναμη σε γυναίκες που την έχουν ανάγκη.

Με ένα πλατύ χαμόγελο και την πιο καλή μας διάθεση, κόψαμε τα μαλλιά μας 20 πόντους και τα προσφέραμε με αγάπη και αισιοδοξία στο Άλμα Ζωής που χρόνια τώρα στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες που νοσούν ή νόσησαν από καρκίνο του μαστού προσφέροντάς τους ένα καλύτερο μέλλον.

Για μία γυναίκα που νοσεί, η ψυχολογία είναι υψίστης σημασίας. Προσφέροντας τα μαλλιά μας μπορούμε να κάνουμε τις γυναίκες μας να αισθανθούν πιο όμορφες, πιο δυνατές! Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη γη σκορπίζει ζωή στο πέρασμά της. Τίποτα δεν μπορεί να της το στερήσει αυτό, ούτε η αρρώστια που δοκιμάζει κάποιες από εμάς.

Γίνε η γυναίκα που αξίζεις και ξέρεις ότι είσαι! Χάρισε στον εαυτό σου έναν ολοκληρωμένο μαστολογικό έλεγχο ( μάθε περισσότερα ) και πρόσφερε δύναμη και χαμόγελο σε εκείνες που δοκιμάζονται και χρειάζονται την υποστήριξή σου. Mάθε περισσότερα από το Άλμα Ζωής εδώ: https://www.almazois.gr/harise-dynami/ 

Μία μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τον κόσμο λιγάκι καλύτερο! Γίνε εσύ η αλλαγή !

 

 

 

 

Σχολίασε το