“Ρίξε Κόκκινο στη Νύχτα…”

0
133

Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον, σήμερα περισσότερο από ποτέ δοκιμάζεται η ανθρωπιά μας… σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη της τέχνης στη ζωή μας…σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη το δόσιμο χωρίς να  περιμένουμε τα ρέστα…σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να νιώθουμε , γιατί το συναίσθημα είναι τα μάτια της ψυχής! Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να φωτίσουμε τις μικρές σκιές μας και να ξέρεις ότι εκεί που θα φωτίσεις , εκεί θα πας!

Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι τα έχουμε όλα μέσα μας και το καλό και το κακό και ότι είναι διαφορετικό να έχεις λεφτά από το να είσαι πλούσιος. Το να έχεις λεφτά δεν είναι πάντα επιλογή. Το να είσαι πλούσιος είναι! Και στο κάτω- κάτω μια ανθοδέσμη είναι η ζωή. Ή που την αγαπάς ή που την ξεφορτώνεσαι. Και είναι σίγουρα αλήθεια ότι σήμερα έχουμε μάθει να κάνουμε το εύκολο και όχι το σωστό.

Το γέλιο, η χαρά και η ομορφιά δε χρειάζονται λεφτά. Απλά χρειάζεται εσύ να τα έχεις μέσα σου και να θέλεις να τα μοιραστείς…Είναι αναμφισβήτητο ότι τη συμπεριφορά μας και τις επιλογές μας τις καθορίζουν οι Αξίες μας. Άλλωστε, οι άνθρωποι που δεν έχουν ψηλά στην κλίμακα των αξιών τους την αγάπη για τον άνθρωπο, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια ζουν μια ζωή γεμάτη πόνο και προβλήματα.

Πάντα φαίνεται αδύνατο κάτι μέχρι να γίνει.

 Το ταξίδι της ζωής δεν είναι μια ευθεία. Έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Έχει επιτυχίες και αποτυχίες. Σημασία έχει να γίνεσαι καλύτερος και να μένεις σε δράση. Και πάντα ν’ ακούς την καρδιά σου και όχι αυτούς που σου λένε δε γίνεται…

 

«Έχω ένα όνειρο, ένα τραγούδι να τραγουδώ.

Για να με βοηθήσει με οτιδήποτε.

Εάν βλέπεις το θαύμα μέσα από το παραμύθι.

Μπορείς να έχεις το μέλλον ακόμα και αν αποτυγχάνεις…

Πιστεύω στους αγγέλους ότι κάτι καλό υπάρχει σε ό,τι και αν βλέπω.

Πιστεύω στους αγγέλους όταν ξέρω ότι για μένα έχει φτάσει η σωστή στιγμή.

Πάω με τη ροή…Έχω ένα Όνειρο…

Έχω ένα όνειρο, μια φαντασία για να με βοηθήσει να ζήσω την πραγματικότητα και να κάνει τον προορισμό μου να αξίζει.

Σπρώχνοντας με διαμέσου το σκοταδιού ακόμα ένα χιλιόμετρο.

Πιστεύω στους αγγέλους…ότι κάτι καλό υπάρχει σε ό,τι βλέπω…

Πιστεύω στους αγγέλους όταν ξέρω πως έχει έρθει η Σωστή Στιγμή!

Σχολίασε το