Πώς θα αποφύγεις την ρουτίνα στην σχέση σου – 6 μικρά αλλά θαυματουργά Τips

0
405

Και ναι η σχέση χρειάζεται κι αυτή τα Tips της για να αντέξει. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να είσαι με ένα άτομο που αγαπάς, που ποθείς και που περνάς όμορφα μαζί του. Κάθε φορά που το βλέπεις όμως νιώθεις το ίδιο αυτές τις πεταλουδίτσες στο στομάχι ή όσο περνάει ο χρόνος χάνεις τον ενθουσιασμό σου;

Με τον χρόνο οι σχέσεις φθείρονται, με τον καιρό εάν δεν κάνουμε κάτι για να ξεφύγουμε την ρουτίνα της καθημερινότητας τα πράγματα δεν είναι όπως στην αρχή και αρχίζουμε να απορούμε γιατί.  Ειδικά η συγκατοίκηση είναι ένα κομμάτι που κάνει την σχέση να φτάσει σε αυτό το σημείο πιο γρήγορα, λόγω της καθημερινής τριβής και απομυθοποίησης. Πάμε λοιπόν να δώσουμε μια άλλη νότα και να δούμε κάποια Τips για να αποφύγουμε το χάσιμο του ενδιαφέροντος μας ή του συντρόφου μας στην μεταξύ μας σχέση:

  1. Να αγκαλιάζεις συχνά το ταίρι σου. Η αγκαλιά όπως ξέρουμε έχει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά είναι να μας φέρνει πιο κοντά, να διώχνει το άγχος και να ισχυροποιήσει την σχέση μας με τον σύντροφό μας.
  2. Να επικοινωνείτε. Να μιλάτε ο ένας στον άλλον. Μην κρατάτε μέσα σας οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό. Μέσα από τον διάλογο βρίσκει κανείς την λύση. Για ό, τι σας απασχολεί μιλήστε! Τα “μούτρα” δεν είναι καλός σύμβουλος. Για αυτό είμαστε με το άτομο αυτό σε σχέση. Για να μοιραζόμαστε πράγματα και σκέψεις.
  3. Να κοιμάστε και να ξυπνάτε μαζί. Εάν έχετε αυτή την δυνατότητα και μένετε μαζί, μια συμβουλή είναι να κοιμάστε μαζί και το πρωί να λέτε Καλημέρα ο ένας στον άλλον. Είναι η αρχή μιας νέας ημέρας οπότε τι πιο όμορφο από ένα καλωσόρισμά της και ένα φιλί από το άτομο που αγαπάς; Έτσι θα ξεκινήσει χαρούμενα και γλυκά η μέρα.
  4. Μικρές αποδράσεις. Είναι ένα από τα καλύτερα tip για να αποφύγεις την ρουτίνα στην σχέση σου. Μπορείτε να βάλετε ένα μικρό πρόγραμμα, έστω μια φορά το μήνα να πηγαίνετε έστω σε έναν κοντινό προορισμό. Έτσι θα δείτε νέα μέρη, θα περάσετε στιγμές χαλάρωσης μαζί, οι δύο σας.
  5. Δωράκια και εκπλήξεις. Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος για να κάνεις ένα δώρο στην σχέση σου ακόμα και εάν δεν έχετε επέτειο. Μπορείς να φτιάξεις κάτι μόνος/η σου, ή να δεις κάτι τυχαία που σίγουρα θα του/της άρεσε και να το αγοράσεις. Ίσως εάν κλείσεις τραπέζι στο αγαπημένο σας στέκι θα είναι και αυτό μια όμορφη απόδειξη αγάπης και ότι θες να περνάτε στιγμές μαζί. Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς. Αρκεί μια μικρή κίνηση για να δώσεις χαρά και έκπληξη χωρίς να το περιμένει!
  6. Φτιάξε κάτι κοινό που θα το έχετε και οι δύο σας μαζί. Αυτό μπορεί να είναι ένα μπρελόκ που κάτι να γράφει επάνω, ένα μπλουζάκι που θα το φοράτε στον ύπνο, ένα βραχιολάκι στο χέρι ή μια κούπα που θα πίνετε μαζί τον καφέ σας το πρωί! Κυκλοφορούν πολλές ιδέες και είδη που μπορείς να βρεις παντού! Είναι μια πάρα πολύ όμορφη ιδέα να “κουβαλάς” την σχέση σου μαζί σου όπου και εάν είσαι!

Πιστεύω αυτά τα μικρά tips πως θα βοηθήσουν να δώσεις μια άλλη γεύση στην σχέση μου μακριά από την βαρετή καθημερινότητα. Όταν αγαπάς και θες κάποιον πάντα βρίσκεις τρόπους. Παραπάνω είναι βρίσκονται κάποιες μικρές συμβουλές ώστε να είσαι ακόμα πιο κοντά με την σχέση σου σε καθημερινή βάση με έναν διαφορετικό και ταυτόχρονα γλυκό τρόπο. Μικρές αλλαγές πάντα αναθερμαίνουν την σχέση και πρέπει να γίνονται που και που. Εύχομαι να σε βοήθησα αρκετά!

Σχολίασε το