Στην πανέμορφη Εύβοια και συγκεκριμένα στα Νέα Στύρα, υπάρχει ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο δεσπόζει περιμετρικά πάνω στη θάλασσα! Ο λόγος για το Venus Beach Hotel που προσφέρει πραγματικά δυνατές συγκινήσεις!

Cocktails στο μπαρ δίπλα στη θάλασσα με φόντο το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, ευρωπαϊκό πρωινό και ελληνικά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου αλλά και παραδοσιακά εδέσματα στην ταβέρνα Λεύκα του ξενοδοχείου.

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τα Νέα Στύρα, 4 φορές την ημέρα από το mini bus του ξενοδοχείου αλλά και οργανωμένη παραλία με εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ. Επίσης μεγάλη εξωτερική πισίνα και ιδιωτικοί κήποι για όσους  προτιμούν να χαλαρώσουν στο θέρετρο! Αυτά και πολλά πολλά ακόμα σε περιμένουν και μάλιστα σε μια πολύ προνομιακή τιμή!

Το ταξιδιωτικό γραφείο Mega Holidays σε συνεργασία με το Venus Beach Hotel έχουν ετοιμάσει πακέτα που απλά δεν υπάρχουν! Με τιμές από 148€ για 3 ημέρες μαζί με πρωινό & δείπνο αλλά και διαμονή ενός παιδιού ΔΩΡΕΑΝ προσφέρουν πραγματικά ότι λέει ο τίτλος του αφιερώματος…Προσιτή Πολυτέλεια για όλους! 

Εσύ ακόμα εδώ είσαι? Εμείς ήδη φύγαμε για Εύβοια!!!

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

Σχολίασε το