Ρεμπούτσικα, Περρής, Νικολακοπούλου: Έναρξη περιοδείας από το Βεάκειο

0
480

~Δικό σου το πέλαγο, δικό μου το άσπρο σου κορμάκι
Δικός μας κι έρωτας που καίει κρυφά τη ματιά.
Δικό σου το πέλαγο κι εγώ ένα αδέσποτο στιχάκι,
που βρήκε παράδεισο μες στην άδεια σου αγκαλιά.~

Γ. Περρής βεάκειο

Με το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους με τίτλο “Σταθερά στα όνειρα” ήδη στα δισκοπωλεία και στα ραδιόφωνα, ξεκινά η περιοδεία των αγαπημένων καλλιτεχνών για να συναντηθούν τα νέα τους τραγούδια με το κοινό. Με την Ευανθία Ρεμπούτσικα σε σολιστικό ρόλο, την φωνή του Γιώργου Περρή οδηγό αυτών των ονείρων καθώς και την 5μελή ορχήστρα τους, το συναυλιακό ραντεβού αυτό θα είναι η πιο χαρούμενη και ζεστή συνοδεία αυτού του καλοκαιριού. Θερμή προσκεκλημένη αυτού του ντουέτου η πολυτάλαντη Λίνα Νικολακοπούλου. βεάκειο

Σ’ ένα θέατρο ανοιχτό, ευάερο με θέα το υπέροχο λιμάνι του Πειραιά με φόντο την ταξιδιάρικη διάθεση των καραβιών και συντροφιά τον έναστρο ουρανό. Οι δυο καλλιτέχνες πραγματικά μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους. Μάλιστα, το πρόγραμμα περιείχε και λίγη διάδραση αφού στην είσοδο κάποιος μοίραζε σε χαρτί στιχάκια του τραγουδιού του Γιώργου Περρή, ”Δικό σου το Πέλαγο…”που τραγουδήσαμε όλοι μαζί στη ζεστή ατμόσφαιρα του θεάτρου Βεάκειο.

Οι καλλιτέχνες συγκινημένοι απ’ την επιστροφή τους στην αυλαία καλωσόρισαν τους θεατές και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μας έκαναν να πιστέψουμε σ’ ένα κουπλέ πραγματικά “Σταθερά στα όνειρα” και να ξεχάσουμε τον εφιάλτη της καραντίνας. Νιώσαμε την εξυγίανση που προσφέρει η τέχνη με την μοναδική ικανότητα που έχει να αίρει τις ψυχές , τις καρδιές και το μυαλό μας αφήνοντας μια αισιόδοξη χαραμάδα στο μέλλον.

Σχολίασε το