Παρουσιάστρια η Δέσποινα Βανδή στο Open Beyond

0
274

Νέο γνώρισμα αποκτά η Δέσποινα Βανδή στο μυαλό μας αφού πια αποκτά ρόλο παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση. Παρουσιάστρια θα είναι στο φετινό Xfactor αλλα όχι μόνο εκεί, όπως φαίνεται. Η νέα εκπομπή “My Greece” στο κανάλι Open Beyond έχει τη γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στη θέση της παρουσιάστριας. Η εν λόγω εκπομπή μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και μας αποκαλύπτει τις ομορφιές της. Στο πλευρό της βρίσκεται ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας.

Πρώτη στάση ήταν η Καλαμάτα, ένα μέρος που συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας με τον καθαρό αέρα του βουνού.

Η εκπομπή 

Στόχος της εκπομπής είναι να αναδείξει τις ομορφιές της χώρας μας.

Πέραν της παραδοσιακής κουζίνας της κάθε πόλης που έχει στόχο η εκπομπή να αναδείξει, σε κάθε στάση πραγματοποιείται και μία μικρή ιστορική αναδρομή. Μας δίνεται λοιπόν, η δυνατότητα να “γευθούμε” τον πολιτισμό και την παράδοση του κάθε τόπου με μία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη παρέα.

Πολύχρωμες εικόνες στολίζουν τα πλάνα της εκπομπής ενώ ο έμπειρος Chef Βαγγέλης Δρίσκας είναι εκεί για να ετοιμάσει και να μας προτείνει τα πιο γευστικά και παραδοσιακά γεύματα.

Όλα όσα είδαμε

Πρώτη στάση όπως αναφέραμε παραπάνω ήταν η Καλαμάτα. Τα πρώτα πλάνα της εκπομπής εστίασαν στα ιστορικά κτίρια της πόλης και τα μνημεία. Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή  έκανε μία βόλτα με το ποδήλατό στο κέντρο της πόλης. Ακολούθησε μία στάση για να παίξει  τάβλι με τον λαϊκό καλλιτέχνη Βασίλη Αθάνα, ενώ απόλαυσε θαλασσινά εδέσματα στις Κιτριές. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο “διαφορετικός” μουσακάς στο Κτήμα Λυγερή που δοκίμασε η τραγουδίστρια.

Αναμένουμε μαζί με εσάς τους νέους προορισμούς που πρόκειται να επισκεφθεί η Δέσποινα Βανδή.

Σχολίασε το