“Πέτα τη φριτέζα” κι άρχισε να βλέπεις TV

Ο Σεπτέμβρης φτάνει προς το τέλος του και η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον, με τις νέες σειρές να κάνουν το ντεμπούτο τους στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το κανάλι του Αμαρουσίου, κατά κόσμον ANTENNA, φαίνεται να γιορτάζει την ανανέωσή του και τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Το σλόγκαν #είμαστεένα και η επίσημη παρουσίαση προγράμματος που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες, δίνουν το στίγμα ενός ισχυρού καναλιού που μπαίνει δυναμικά στην νέα σεζόν με πληθώρα εκπομπών και σίριαλ.

Η πολύκροτη “Επιστροφή” δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον. Ένας 20χρονος που επιστρέφει πίσω στην οικογένειά του έπειτα από την απαγωγή του, το παιχνίδι που φαίνεται να παίζει ο πατέρα εις βάρος της οικογένειας και η μίμηση του “Χαρά αγνοείται” που μέχρι ενός σημείου είναι εμφανής, δεν καλλιέργησε τόσο το ενδιαφέρον του κοινού. Το σίριαλ όμως “Πέτα τη φριτέζα” με τον ταλαντούχο Γιάννη Μπέζο και ένα επιτελείο από σπουδαίους ηθοποιούς φαίνεται ότι είναι κάτι για το οποίο αξίζει να μιλήσουμε και να ανοίξουμε τις τηλεοράσεις μας.

Τι συμβαίνει όταν ένας επιτυχημένος chef μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένος και μάλιστα από έναν ταπεινό και μάλλον… ατάλαντο μάγειρα της επαρχίας; Τα σεβίτσε και τα γκουρμέ πιάτα θα υπερισχύσουν των ταπεινών ψαριών και λαδερών ή θα ηττηθούν κατά κράτος; Θα καταφέρουν οι δύο άντρες να γνωριστούν, να αγαπηθούν και να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο ή θα χωρίσουν ως εχθροί που τους συνδέει το ίδιο αίμα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μοναδική παρουσία του Γιάννη Μπέζου, το ιδαίτερο χιούμορ του και η σαγηνευτική παρουσία της Τζένης Μπότση θα καθηλώσουν τους θεατές αυτόν τον χειμώνα ταξιδεύοντας τους σε ένα παραθαλάσσιο χωριό γεμάτο.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης…

 

Σχολίασε το