Ο Τόνι Σφήνος και “Το ταίρι ξέρει” έκαναν πρεμιέρα!

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο εκρηκτικός performer Τόνι Σφήνος και το νέο τηλεπαιχνίδι ζευγαριών “Το ταίρι Ξέρει”. Μετά τη λήξη του “Game of Love” που απασχόλησε πολύ κοινό και κριτικούς για τη φύση του και το περιεχόμενό του, το κανάλι του Αμαρουσίου επιλέγει να συνεχίσει τα τηλεπαιχνίδια ζευγαριών και το καλοκαίρι αλλά αλλάζει εντελώς το περιτύλιγμα. “Το  ταίρι ξέρει” είναι ένα ψυχαγωγικό show που μπορεί να βλέπει όλη η οικογένεια, όπου διαγωνίζονται ζευγάρια σε δοκιμασίες που αποδεικνύουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον με έπαθλο ένα αυτοκίνητο.

Οι δοκιμασίες είναι άκρως χιουμοριστικές σε πλαίσια όμως που δεν θίγουν την αξιοπρέπεια και την υπόσταση του ζευγαριού. Φάγωμα καυτερών πιπεριών, σερβίρισμα τραπεζιού με κλειστά μάτια και απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν… το ταίρι είναι κάποιες από αυτές παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα και ομολογούμε πως μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

O Τόνι Σφήνος σίγουρα διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό με την εκρηκτική του παρουσία. Μένει να δούμε την πορεία που θα έχει το τηλεπαιχνίδι στον τηλεοπτικό αέρα σε συνδυασμό με το παρόμοιο παιχνίδι που προβάλλει ο ΣΚΑΪ και πηγαίνει εξίσου καλά υπό το τιμόνι της παρουσίασης του έμπειρου πλέον στην τηλεόραση, Γιώργου Λιανού με τίτλο “My man can”. Να σημειωθεί ότι περιμένουμε ακόμη την πρεμιέρα του παιχνιδιού του νικητήριου ζευγαριού του “Power of love” Στέλλας και Παναγιώτη που θα έχει να κάνει επίσης με ζευγάρια.

Σχολίασε το