Ο μεγάλος τελικός του Survivor και ο νικητής Ηλίας Γκότσης!

Την Παρασκευή που μας πέρασε ολοκληρώθηκε το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 2 όπου μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης, παίκτης από την ομάδα των “Μαχητών”. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων που έφτασαν στον τελικό ήταν “στήθος με στήθος” αφού τόσο ο Ηλίας Γκότσης όσο και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν δύο προσωπικότητες και παίκτες που αγαπήθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από το κοινό.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν τόσο οι χαρούμενες αλλά και οι συναισθηματικά δυνατές στιγμές. Βίντεο από γεμάτες γέλια στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο που τραγουδούσαν το γνωστό πλέον σε όλους “Despacito” σε μία πιο Survivor έκδοση χρησιμοποιώντας το στίχο “Θες καρύδα” έκαναν τόσο το κοινό της αρένας του Γαλατσίου αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν live την μετάδοση να διασκεδάσουν με την καρδιά τους ενώ το βίντεο με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν τόσο οι παίκτες όσο και τα συνεργεία της παραγωγής, παρουσίασαν όλα τα εμπόδια αυτών των έξι μηνών που ξεπέρασαν παίκτες και εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες ώστε να βγει στις οθόνες το Survivor 2.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν και τα λεπτά που μίλησαν οι οικογένειες των δύο φιναλίστς που βρίσκονταν στην αρένα του τελικού και συγκίνησαν με τα λόγια τους περιγράφοντας την απόσταση που ένιωθαν από τα παιδιά τους δεδομένου ότι δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί τους αλλά και την αγωνία που ένιωθαν γι’ αυτά παρακολουθώντας τα μονάχα από την τηλεόραση.

Στιγμιότυπο που τράβηξε την προσοχή μας ήταν και η πρόταση του Γιώργου Λιανού στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να συμμετάσχει στο νέο τηλεπαιχνίδι ζευγαριών του σταθμού με την σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα! Ο τηλεπαρουσιαστής δέχθηκε παραδέχοντας ότι έχει ποντάρει όλη του τη ζωή στη Χριστίνα και πως δεν θα φοβηθούν το “My man can”. Αναμένουμε να δούμε αν θα τηρήσουν το λόγο τους!

Χαρακτηριστικές παρουσίες δε στη μεγάλη βραδιά ήταν εκείνες των παλαιών παικτών που ανανεώθηκαν πλήρως μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα αλλά και του Ατσούν Ιλικάλι, Τούρκου παραγωγού της εκπομπής που στοχεύει να επεκταθεί περαιτέρω στην ελληνική τηλεόραση.

 

 

 

Σχολίασε το