Ο μάγος siou τρελαίνει τον Τανιμανίδη & ρίχνει το instagram

0
379

Στη σκηνή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ ο μάγος Σιου, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Σιουρουνης, ο οποίος με ένα κόλπο από άλλη διάσταση τρέλανε τον Σάκη Τανιμανίδη και την κριτική επιτροπή και μαζί έριξε και το instagram.

Μέσα σε 5 λεπτά ο μάγος Σιου είχε λάβει πάνω από 3000 νέους ακόλουθους στο instagram, και ο αριθμός συνεχίζει σταδιακά να αυξάνεται.. Δείτε το σχετικό video..

Το κόλπο

.. ο μάγος Σιου έπειτα από μια σειρά τρελής ανακατωσουρας της τράπουλας και από τον ίδιο αλλά και από τον Τανιμανίδη, φτιάχνει 3 διαφορετικές στοίβες και ζητάει από τον Σάκη να επιλέξει 2 από αυτές για να τις αναποδογυρίσει.

Έπειτα το κάνει ξανά και ξανά, ώσπου καταλήγει με μια τελική στοίβα (που διάλεξε μόνος του ο Σάκης) και στην οποία είχε βρει τα εξής:

  • ότι η στοίβα (που είχε διαλέξει και κόψει ο Σάκης μόνος του) θα είχε, συνολικά 17 φύλλα
  • ότι 13 από αυτά θα ήταν μπαστούνια
  • ότι τα 4 που εμέναν θα ήταν κούπες

Κάπου εκεί όλοι νόμιζαν ότι έγινε το λάθος, καθώς όλα ήταν κουπές εκτός από ένα που ήταν το 7 κάρω..

Τότε ο μάγος αναφέρει τη σελίδα του στο instagram και μια συγκεκριμένη ανάρτηση που είχε κάνει στις 13/11/2017. Ήταν στο δρόμο δίπλα από ένα γκράφιτι που έλεγε:

Εκτός από το 7 καρώ! Όχι μόνο είχε βρει το φύλλο 1 χρόνο πριν αλλά τα νούμερα της στοίβας αν πρόσθετες το επτά φανερωναν και την ακριβή ημερομηνία της δημοσίευσης, 13-11-17

Όπως είπε.. “τίποτα δεν είναι τυχαίο”. Θα συμφωνήσουμε και θα πούμε ότι κέρδισε και το δικό μας το insta follow και όχι τυχαία!

Δες το προφίλ του μάγου Σιου εδώ

Ρίξε και ένα βλέφαρο στο δικό μας instagram εδώ

siou magic

Σχολίασε το