Ονειρία: Μία απόδραση με προορισμό την παράδοση

0
117

Είσαι λάτρης της παράδοσης και απολαμβάνεις περισσότερο μία έξοδο με την παρέα σου, αν στο τραπέζι βρίσκεται ένα παραδοσιακό ελληνικό έδεσμα αν όχι γεύμα; Τότε η Ονειρία σε περιμένει να απολαύσεις τα νόστιμα και παραδοσιακά της φαγητά. Όλα αυτά πάντα με συνοδεία το δροσερό αέρα της αυλής που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει Αθήνα.

Ονειρία 

Το μαγαζί βρίσκεται στο Χαλάνδρι ενώ η τοποθεσία του ευνοεί τις απογευματινές ώρες. Φαντάσου να απολαμβάνεις τον απογευματινό σου καφέ με θέα το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα. Από την άλλη, η Ονειρία προτείνεται και για φοιτητές αφού μία βραδινή έξοδος με μπόλικο χύμα αλλά ποιοτικό κρασί  μπορεί να αποτελέσει ιδανική αφορμή για ουσιαστικές συζητήσεις με την παρέα σου.

Τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα που ανανεώνονται καθημερινά στην κουζίνα είναι η εγγύηση του καταστήματος για το ταξίδι στην ελληνική παράδοση. Ωστόσο, μαζί με τα πεντανόστιμα φαγητά ο χώρος κλέβει τις εντυπώσεις, αφού σου δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ένα παραδοσιακό σπίτι πολύ μακριά από τις πολυκατοικίες της γκρίζας Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί δε, πως το βράδυ η ελληνική μουσική ηχεί χαλαρά στον αέρα, προσφέροντας μία όμορφη και θα έλεγε κανείς ρομαντική διάθεση για εσένα και το ταίρι σου.

Οι διάφορες γωνιές του μαγαζιού με τα vintage αντικείμενα όπως τα κρεμασμένα μπρίκια στον τοίχο εμπνέουν ελληνική παράδοση και ιστορία. Δεν είναι απίθανο το μαγαζί να σου επαναφέρει μνήμες από διάφορες στιγμές στο χωριό σου. Επιπρόσθετα, το μαγαζί διαθέτει και το δικό του παντοπωλείο που μπορεί να προμηθεύσει τον κάθε επισκέπτη με τα πιο αγνά προϊόντα.

Εσύ ακόμα να επισκεφθείς την Ονειρία; Το μαγαζί που φημίζεται για το γευστικό ταξίδι που προσφέρει σε όλους του τους φίλους στην ελληνική παράδοση.

Κολοκοτρώνη 8, Χαλάνδρι
Αθήνα
Κλήση 21 1403 5993

Σχολίασε το