Οι Dub Pistols έρχονται στην Αθήνα !

0
69

Οι Dub Pistols ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts του πλανήτη, καταφθάνει την Παρασκευή 3 Μαΐου στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο Tres Athens με saloon διάθεση και πιο απρόβλεπτοι από ποτέ σαν ένα κράμα latin συμμορίας φυλακής και τεκίλα swiggers σε spaghettiwestern, που γυρίζεται όμως σε rodeo! Η διαβόητη μπάντα των μουσικών pistoleros επιστρέφει έπειτα από 2 ολόκληρα χρόνια για να σπείρει τον πανικό μ’ ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις. Οι αξεπέραστοι αυτοί dub πιστολάδες έρχονται για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που θα κυριαρχείται από dub, drum & bass, hiphop, punk και ska, και που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει! Μαζί τους στην τρελή αυτή περιπέτεια οι Bangies που θα ανoίξουν το live και οι Insom & Big Shine για ένα κολασμένοafterparty!

Αν μετά τις διακοπές του Πάσχα η επιστροφή στη καθημερινότητα σoυ πέφτει βαριά έλα την Παρασκευή 3/5 στο Tres για ένα πάρτυ που θα σου μείνει αξέχαστο!

E –TicketsΑποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Linkhttps://www.viva.gr/tickets/music/tres/dub-pistols-live-in-athens/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Σχολίασε το