Οι σκέψεις και ανησυχίες πριν από το πρώτο ραντεβού. Don’t panic!

0
198

Αν ετοιμάζεσαι για το πρώτο σου ραντεβού μην πανικοβάλλεσαι! Μείωσε το άγχος σου, απέφυγε τις κακές σκέψεις, εμείς είμαστε εδώ!

Αν νιώθεις μια κάποια αναγούλα λίγο πριν ο ραντεβού και λες από μέσα σου: Ωχχ έχω τάση για εμετό, ζαλάδα, λιποθυμώ, χάνω αισθήσεις. Έχω παλμούς; Ηρέμησε!Ολα καλά θα πάνε! Πάρε βαθιές ανάσες σήκωσε ανάστημα και προχωρά! Τι φοβάσαι; Θα τα πας περίφημα! Και μην ξεχνάς φορά το πιο όμορφο και αληθινό σου χαμόγελο.

Έχω ντυθεί κατάλληλα; Ταιριάζουν τα ρούχα η είμαι σαν καρναβάλι; Μήπως δεν έπρεπε να φορέσω αυτά τα παπούτσια στο πρώτο ραντεβού; Το ήξερα ότι θα με χτυπήσουν…Προλαβαίνω να αλλάξω; Μήπως το κολάν αυτό με παχαίνει; Η τσάντα ταιριάζει; Δεν είχα τίποτα άλλο να φορέσω!

Φίλη μου ηρέμησε. Τα ρούχα άλλωστε δεν κάνουν τον άνθρωπο. Όπως και να είσαι στο ραντεβού σου να θυμάσαι ότι είσαι ο εαυτός σου γιατί αυτό είσαι τέλος πάντων! Προτίμησε άνετα για εσένα ρούχα, ήπιους χρωματικούς τόνους και ίσως και λίγα αξεσουάρ. Δεν είναι ανάγκη να φορέσεις όλη την ντουλάπα για να του αρέσεις! Να είσαι ο εαυτός σου!

Άμα δεν έρθει στο ραντεβού και περιμένω σαν την αχλάδια στον κάμπο;

Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Γιατί να μην έρθει στο ραντεβού σας; Καλό είναι μια ώρα πριν να επιβεβαιώσεις το ραντεβού και το σημείο για μια τελευταία διευκρίνηση. Εάν ήταν να μην έρθει θα το είχες καταλάβει ή δεν θα στο πρότεινε καν στην τελική! Βίρα τις άγκυρες λοιπόν!

Άμα δεν του αρέσω και ψάχνει τρόπους να φύγει από το ραντεβού;

Να φανταστώ ότι έχετε μιλήσει κάποιο διάστημα πριν πείτε για ραντεβού. Άρα το πρώτο level  το έχεις περάσει επιτυχώς. Φυσικά πας με μια επιφυλακτικότητα, αλλά συνήθως έχεις ψυχολογήσει τον άλλον έστω και από τον τρόπο γραφής του, οπότε έχεις και έχει πιθανότητες. Εσύ θα είσαι ο εαυτός σου και μην σε νοιάζει τίποτα άλλο. Στην τελική δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Το σκέφτηκες ότι μπορεί να μην αρέσει σε εσένα;

Είναι σωστό να φιληθώ από το πρώτο ραντεβού;

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Θα κάνεις ότι νιώσεις χωρίς πίεση. Καλύτερα άσε να κάνει κίνηση αυτός. Στη συνέχεια εάν θελήσεις να ανταποδώσεις το φιλί κλείσε τα μάτια, χαλάρωσε..και όλα θα γίνουν από μόνα τους! Το φιλί είναι ένα από τα σημαντικότερα σημάδια να δεις εάν υπάρχει χημεία φίλη μου!

Όσο άγχος και να υπάρχει που είναι φυσιολογικό εμείς κάνουμε πάντα όμορφες και θετικές σκεψούλες! Δεν πάμε στο εκτελεστικό απόσπασμα. Πάμε να περάσουμε καλά και να γνωρίσουμε το άτομο αυτό που είναι να γνωρίσουμε. Δεν είναι κακό και μην νιώθεις άσχημα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και εάν εσύ νιώθεις έτοιμη και σίγουρη για τον εαυτό σου δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Πάνω από όλα χαμόγελο, χιούμορ και ηρεμία. Όλα θα γίνουν.

Εάν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει εάν όχι πάλι, ίσως είναι ένα μάθημα να δούμε τι μας αρέσει και τι ψάχνουμε τελικά. Δεν μας αρέσουν ούτε αρέσουμε σε όλους. Ο καθένας είναι μοναδικός. Θα μας θέλει για αυτό που είμαστε και όχι απαραίτητα για την ομορφιά μας ή το ωραίο μας στήθος. Εάν δεν σε θέλει για αυτό που είσαι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Η πρώτη εντύπωση θεωρώ πως είναι και η σημαντικότερη. Δεν θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου σαφώς, αλλά στην πρώτη επαφή θεωρώ πως μπορείς να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς να ταιριάξεις με τον άνθρωπο αυτόν. Εάν έχεις και την παραμικρή αμφιβολία καλύτερα μην δώσεις συνέχεια.

Όσο περισσότερα θετικά στοιχεία πάρεις τόσο καλύτερα θα είναι. Εννοείται πως οι σχέσεις θέλουν χρόνο και δεν γίνονται σε μια μέρα. Κάνε το πρώτο βήμα και που ξέρεις,  μπορεί αυτός να είναι το κάρμα σου…

Σχολίασε το