Μάγεψε για ακόμη μία φορά η Νατάσσα Μποφίλιου, όλους όσους βρίσκονταν στο κατάμεστο Estate, την Παρασκευή στις 16 του Δεκέμβρη. Όσο κρύα και αν ήταν η νύχτα, η Νατάσσα κατάφερε να μας ζεστάνει όλους, με την εμφάνισή της σκηνή και μόνο. Έτσι απλά! Όταν δε, ακούστηκαν και οι πρώτες νότες της, ξεχάσαμε που βρισκόμαστε και αφεθήκαμε στο ταξίδι μαζί της. Νατάσσα Μποφίλιου: Η καλή μας νεράιδα πρεμιέρα estate

Το live της Νατάσσας ήταν για άλλη μια φορά μια ξεχωριστή εμπειρία, που μόνο όσοι το έχουν ζήσει μπορούν να αντιληφθούν και να καταλάβουν! Και νιώθουμε τόσο τυχεροί που καταφέραμε να είμαστε από τους λίγους και εκλεκτούς, που απέκτησαν αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην ομάδα της, που είναι συνυπεύθυνη για ότι ζήσαμε αυτή τη βραδιά. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί, με το πάθος τους να μεταδίδεται στο κοινό, κάθε μικρό δευτερόλεπτο.

Μπροστά σε ένα τέτοιο μεγαλείο ταλέντου, δεν έχεις να πεις πολλά. Είναι απλά μια φωνή που σε μαγεύει, που σε κάνει να βλέπεις παντού την απλωμένη από τα χέρια της χρυσόσκονη.

 

photoshooting by Dimitra Panda

Νατάσσα Μποφίλιου: Η καλή μας νεράιδα πρεμιέρα estate

Σχολίασε το