Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου

0
235

Welcome August που λένε και στο χωριό μας! Ο αγαπημένος μήνας των περισσότερων είναι εδώ και ήρθε επιτέλους η στιγμή να κατεβάσουμε διακόπτες για να επανέλθουμε δριμύτεροι και ανανεωμένοι. Χορταστικές οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου όσο και η Πανσέληνος στις 3/8 και ελπίζουμε το ίδιο χορταστικές να είναι και οι διακοπές σας. Καλό καλοκαίρι λοιπόν!

Κριός

Κριέ μου ο Αύγουστος είναι αντιφατικός καθώς χωρίζεται σε ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και άλλο ένα το οποίο μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες. Στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 3/8 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μιλάει για ανατροπές στον οικονομικό τομέα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα περιττά έξοδα ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για τυχόν έκτακτα έξοδα. Μέχρι και τα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο ταμείο σου και να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε αυτό. Αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει με «εκρηκτική» διάθεση για εσένα για αυτό σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, ώστε να μην αφήσεις αυτή τη διάθεση να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως δεν θα επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε ταξίδια, διακοπές με φίλους αλλά και αισθηματικά ζητήματα! Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας στον «αυτόματο πιλότο», καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις μετά.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να ξεκινήσει με ένταση και σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κλίμα ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πιθανόν να κάνεις νέες γνωριμίες που δεν αποκλείεται να έρθουν μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος μην αρνηθείς προσκλήσεις για εξόδους, καθώς σε αυτές μπορεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα, καθώς ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές είναι πολύ πιθανόν το μυαλό σου να βρίσκεται στη δουλειά!

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Αύγουστος κατέφθασε και θα κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς στις 3/8 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αυτή η Πανσέληνος μιλάει για αποκαλύψεις οι οποίες είναι πιθανό να αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να φτάσουν στα αυτιά σου πληροφορίες και συζητήσεις οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη και θα αποτελέσουν την αφορμή για να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους ή να έρθεις κοντά με κάποιους άλλους. Η προσωπική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως είσαι έτοιμος για αλλαγές και ανακατατάξεις σε αυτή. Η «εκρηκτική» Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 σε ωθεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν πληρούν αυτό που έχεις στο μυαλό σου και μάλιστα φαίνεται πως δεν θα βάλεις «νερό στο κρασί σου». Αυτό το μήνα φαίνεται πως η δουλειά θα σε απασχολήσει περισσότερο κατά το δεύτερο μισό του, καθώς στις αρχές του Αυγούστου το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται σε άλλους τομείς.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Αύγουστος φαίνεται πως ξεκινά κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Αυτό το μήνα θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες ή να βελτιώσεις μία σχέση που έχεις ήδη, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 8/8. Βέβαια λόγω του ότι θα υπάρξουν και ημέρες που θα έχουν εντάσεις, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει η εξέλιξη της. Αυτό το μήνα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς φαίνεται πως μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου, οι οποίες δεν θα είναι «εύκολη υπόθεση». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 δείχνει πως θα υπάρξει παρασκήνιο γύρω από αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά αλλά και γύρω από το πρόσωπό σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Λέων μου κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο τον Αύγουστο καθώς αρκετά από τα αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιό σου και υπόσχονται πως αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου βαρετός για εσένα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα έχουν μία διάχυτη ένταση η οποία μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Μην αφήσεις ζητήματα που αφορούν τη δουλειά να εισβάλουν στη σχέση σου και να δημιουργήσουν ένταση και προβλήματα ενώ δεν υπάρχουν. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα είναι «εκρηκτικές» καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 θα δημιουργήσει εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν οριστικές ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που είναι αρκετά πιθανό ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία κρατούσες για καιρό μέσα σου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου φαίνεται πως θα σε κάνει να «απασφαλίσεις». Τώρα είναι πιθανό να τραβήξεις μία γραμμή σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε πίεσαν ή σε πλήγωσαν το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 δείχνει πως ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με ευκαιρίες για να γνωρίσεις καλύτερα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολούν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς είναι πολύ πιθανόν να φέρνεις ξανά στο μυαλό σου πράγματα τα οποία έχουν συμβεί και σε έχουν ενοχλήσει, ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και μαθήματα που πήρες το προηγούμενο διάστημα.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Αύγουστος ξεκινά δυναμικά και δεν αποκλείεται να αλλάξει κάποια πλάνα τα οποία ήταν προγραμματισμένα, ιδιαίτερα αν αυτά τα πλάνα σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου λέει να μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν εκπλήξεις! Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 χρωματίζει τη διάθεσή σου για αυτό το μήνα και δείχνει πως θα επικεντρωθείς στην εικόνα της σχέσης σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτό, καθώς είναι πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε αυτό που φαίνεται και όχι σε αυτό που είναι πραγματικά. Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανησυχία και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τον τρόπο που θα τα διευθετήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε φέρει σε άμεση επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου, φιλικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτό θα αποτελέσει την αιτία για να γνωρίσεις καλύτερα κάποια από αυτά. Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς, με αποτέλεσμα ο χρόνος για την προσωπική σου ζωή να είναι αρκετά περιορισμένος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν θα πρέπει να αφήσεις την ανησυχία που μπορεί να κάνει την εμφάνιση της, να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου, καθώς η δράση θα έχει και την ανάλογη αντίδραση. Η δουλειά θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσένα αυτό το μήνα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου φέρνει την καριέρα στο προσκήνιο. Κατά το πρώτο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να δεις συμπεριφορές από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες θα σε εκπλήξουν.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Αύγουστος μπορεί να αρχίσει με εκρηκτικό τρόπο λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 3/8, όμως θα έχει ευκαιρίες για εσένα και συγκεκριμένα ευκαιρίες για να περάσεις καλά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/8 δείχνει πως αυτός ο Αύγουστος θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός για εσένα και οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αυτό το μήνα φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος να κάνεις διακοπές ή έστω να μη σκέφτεσαι τόσο τη δουλειά, όμως εκείνη μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της με κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δείχνει ανατροπές στο πρόγραμμα που έχεις κατά νου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί να βάλεις προτεραιότητες, καθώς από τη μία θα έχει ευκαιρίες για να περάσεις καλά κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάς, από την άλλη όμως έχει και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν γίνεται να πάρουν αναβολή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί ανησυχίες και σκέψεις που σε αγχώνουν με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να νιώσεις χαλαρός. Ο μήνας μπορεί να αρχίσει με ένταση για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 θα φέρει στο παρόν αναμνήσεις του παρελθόντος, που θα προκαλέσουν μία γενικότερη δυσθυμία. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο καλείσαι να διευθετήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα από τους προηγούμενους μήνες και να δεις πως θέλεις να προχωρήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που χρειάζεται την προσοχή σου και σίγουρα δεν χρειάζεται παρορμητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει πολύ εύκολα αντιπαραθέσεις ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα αυτό το μήνα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να επενδύσεις χρόνο αλλά και προσοχή σε αυτή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 3/8 θα φέρει στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις και δεν αποκλείεται να δώσει τη «χαριστική βολή» σε μία σχέση η οποία «πνέει τα λοίσθια» εδώ και καιρό. Αυτός ο μήνας σε καλεί να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα σε αυτές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 μπορεί να ανατρέψει κάποιες συμφωνίες, οι οποίες είχαν συζητηθεί το προηγούμενο διάστημα, όμως να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο έρχεται για καλό.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Αύγουστος έρχεται με κτητική διάθεση και αυτό θα φανεί κατά τις πρώτες μέρες του καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους έκτακτες υποχρεώσεις ή να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες δουλειές ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος, κάτι το οποίο εκτός του ότι θα σε εκνευρίσει θα σου αλλάξει και τα πλάνα που είχες. Αυτό το μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην αφήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά να μπουν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Σε περίπτωση που έχετε αναλάβει από κοινού κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτικός, καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Ζητήματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και την καθημερινότητα στη δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα από τις αρχές του μήνα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε θέματα που είχες ήδη κανονίσει και αυτό είναι κάτι που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το