Μάθε από πού κρατάει η σκούφια σου με την MyHeritage

0
406

Έχεις την περιέργεια να μάθεις από πού κρατάει η σκούφια σου και η πραγματική σου καταγωγή με βάση τα γονίδιά σου; Η MyHeritage έχει τη λύση για εσένα. Μάθε τα πάντα για την καταγωγή σου και από ποιο μέρος του κόσμου προέρχονται  οι “ρίζες”  σου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μία απλή εξέταση DNA διάρκειας 45 δευτερολέπτων.

Πώς λειτουργεί η εξέταση

Ξεχνάς πλέον τις κλασικές μεθόδους με το αίμα και το σάλιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τοποθετήσεις μία μπατονέτα στο εσωτερικό του μάγουλού σου και να την κρατήσεις εκεί για 45 δευτερόλεπτα. Επανέλαβε τη διαδικασία με άλλη μία μπατονέτα προκειμένου να υπάρχει και αντίγραφο ασφαλείας. Αφού κρατήσεις τις μπατονέτες για 45 δευτερόλεπτα, την βάζεις σε ειδικά φιαλίδια. Αυτά θα τα ταχυδρομήσεις στην MyHeritage. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα μπορείς να τα δεις στην ιστοσελίδα της MyHeritage μετά από 4 εβδομάδες, αφού σε ενημερωθείς με email.

Πηγή: exit-5new

Ανάλυση και επεξεργασία δείγματος DNA

Η εξέταση DNA της MyHeritage χρησιμοποιεί αυτοσωματική εξέταση DNA με microarray βάση. Με την εξέταση αυτή παρέχεις στους ειδικούς επιστήμονες πρωτογενή δεδομένα που τους βοηθούν να εντοπίσουν τις ταυτίσεις μεταξύ των DNA σου, τόσο στους προγόνους της μητέρας σου, όσο και του πατέρα σου.

MyHeritage DNA ως δώρο

Καταπληκτικό δώρο μπορεί να αποτελέσει η εξέταση DNA της MyHeritage. Άλλωστε μπορείς να δηλώσεις εσύ την διεύθυνση του φίλου σου και η MyHeritage αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Μόλις λάβει το πακέτο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει ένα δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της MyHeritage και να ακολουθήσει τις οδηγίες μέσα στο κουτί.

Η MyHeritage εξέταση διαφέρει από απλή εξέταση DNA; 

Οφείλουμε να σε πληροφορήσουμε πως η εξέταση DNA της MyHeritage σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις ταυτίσεις με τους χρήστες που έχουν φορτώσει τα αποτελέσματά τους στο MyHeritage από άλλους παρόχους. Τέλος, λόγω της ευρείας απήχησης της MyHeritage σου παρέχονται πολλές πιθανότητες να υπάρξει ταύτιση με συγγενείς σου, σε άλλες χώρες.

Σχολίασε το