Μαρία Ελένη Λυκουρέζου & Σοφία Καρβέλα μαζί ενάντια στα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό

0
738

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου & η Σοφία Καρβέλα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Και τις δύο τις γνωρίζουμε από τα γεννοφάσκια τους. Kαι αυτό γιατί τα επίθετα τους είναι τόσο διάσημα όσο και οι διάσημοι γονείς τους. Και όπως και εμείς δεν διαλέγουμε τους γονείς μας, έτσι και οι δύο, κύριες πλέον, εκ γεννησιμιού τους κουβαλάνε ένα τεράστιο “βάρος” που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει “τα παιδιά των διάσημων” στα μονοπάτια του εθισμού των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

Με διαφορά μόλις λίγων ωρών τόσο η Σοφία Καρβέλα αλλά και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανήρτησαν στα προφίλ τους στο Ιnstagram 2 συγκλονιστικές εξομολογήσεις κάτω από τις φωτογραφίες τους και πραγματικά μας άγγιξαν με τα λόγια τους και το σθένος τους. Γιατί πως να το κάνουμε θέλει κότσια να μιλήσεις δημόσια για ένα θέμα τόσο σοβαρό όπως τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοολ, ειδικά όταν είσαι αυτό που λέμε στην Ελλάδα…”γόνος”

Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα θυμάται την σημαδιακή ημέρα που της άλλαξε την ζωή. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, πριν 12 χρόνια πήρε την σοβαρή απόφαση να κόψει το αλκοόλ και μιλάει ανοιχτά για τον αλκοολισμό, τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει και τη νηφαλιότητα που πλέον βιώνει.

https://www.instagram.com/p/CE6vseGgdvu/?utm_source=ig_web_copy_link

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Η Μαρία Ελένη, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του διάσημου ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ανοίγει και αυτή την ψυχή της και σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και μιλάει για τον εθισμό της και για τα 17 χρόνια που είναι πλέον καθαρή από τα ναρκωτικά.

https://www.instagram.com/p/CE7MlfMl8yY/?utm_source=ig_web_copy_link

Σχολίασε το