Κυβερνοεπιθέσεις, μυστική διπλωματία, κρυμμένα πάθη – Η σειρά που ανακαλύψαμε το ΣΚ παρέα με τον ανεμιστήρα

Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που έχουν ξεμείνει στην Αθήνα παρέα με τον ανεμιστήρα ή το air condition και περιμένεις καρτερικά τον Αύγουστο για να πας διακοπές, το  Athensstories σου βρήκε μία σειρά για να κολλήσεις και να περάσεις τις μέρες σου λίγο πιο ευχάριστα. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η αφόρητη ζέστη μας καθήλωσε για τα καλά στο σπίτι, οπότε κι εμείς πήραμε αγκαλιά τον ανεμιστήρα, “βουτήξαμε” στο Netflix και ανακαλύψαμε μία σειρά, διαμάντι!

Ο λόγος για τη σειρά “Secret City”. Αν σου αρέσουν σειρές όπως το “House of cards” ή το “Homeland” τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα σου αρέσει και αυτή η σειρά. Η υπόθεση πλέκεται γύρω από την μυστική πολιτική ζωή της Αυστραλίας την οποία θέλει να φέρει στο φως η δημοσιογράφος Harriet Dunkley. Τι συμβαίνει όταν ο υπουργός Άμυνας έχει κρυφές επαφές με τον υπόκοσμο της Κίνας; Τι σχέση έχει η διαμαρτυρία μίας Αυστραλιανής για την πολιτική της Κίνας και η κρυφή κράτησή της από τις αρχές; Ποιος είναι ο δολοφόνος που “εξαφανίζει” σιγά σιγά όλους εκείνους που προσπαθούν να βοηθήσουν την δημοσιογράφο να αποκαλύψει την υπόθεση;

Kι αν είσαι από εκείνους που επιλέγουν να δουν μόνο βραβευμένες δουλειές σε ενημερώνουμε ότι η εν λόγω σειρά έχει αποσπάσει το βραβείο της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Καλύτερου Β’ ανδρικού ρόλου σε δραματική τηλεοπτική σειρά και Βραβείο Λόγκι Καλύτερης ηθοποιού για την Άννα Τορβ.

Μη το σκέφτεσαι! Άνοιξε το netflix και ταξίδεψε στην μακρινή κρύα Καμπέρα και τα μυστικά της!

Σχολίασε το