Κατέφθασε το 23ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

0
414

Άλλη μια χρονιά, την 23η για την ακρίβεια, το Παζάρι Βιβλίου κατέφθασε στα αθηναϊκά δρώμενα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοτζιά από τις 18/1 έως τις 10/2. Η πόλη μας το 2018 διετέλεσε Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, επομένως το φετινό παζάρι έχει δυναμική περισσότερη από κάθε άλλη χρονιά. Το Athensstories κι εγώ, ευχόμαστε και ελπίζουμε κάθε βιβλιόφιλος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να αγοράσει τους πιο γνωστούς τίτλους στην πιο οικονομική τιμή αλλά και κάθε ένας που δεν έχει ακόμα ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο που κρύβει ένα καλογραμμένο βιβλίο, να μπει στη διαδικασία να τον γνωρίσει απλά περνώντας μία βόλτα από την πλατεία Κοτζιά.

Οι τιμές που θα συναντήσει κανείς σ΄αυτό το όμορφο παζάρι βιβλίου ξεκινούν από 1 ευρώ ενώ οι εκπτώσεις από τις τιμές που σημειώνονται στα βιβλιοπωλεία, αγγίζουν μέχρι και το 60% με 70%.

Κι αν φοβάσαι για τον καιρό αγαπημένε μου φίλε, φίλη, μαμά και μπαμπά μην ανησυχείς! Το Παζάρι λαμβάνει χώρα σε έναν προσεγμένο χώρο με στεγασμένα και θερμαινόμενα κιόσκια ώστε να πάρεις και τον αγαπημένο σου μικρό ανθρωπάκο μαζί σου και να ανακαλύψετε παρέα τα πιο συναρπαστικά βιβλία.

Με moto ότι «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» και βαθιά επιθυμία των διοργανωτών Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.),  Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), κάθε Αθηναίος να κρατήσει ένα βιβλίο στα χέρια του, ανεξαρτήτως της οικονομικής του κατάστασης, το 23ο Παζάρι Βιβλίου φέτος είναι φιλικότερο από ποτέ και σε περιμένει!

23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, Πλ. Κοτζιά – Δημαρχείο Αθήνας

18/1– 10/2/ 2019

Καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές 09:00-21:00

Είσοδος ελεύθερη

 

Σχολίασε το