Καρδιά: Μάθε πώς να προστατεύσεις το σημαντικότερο μυ του σώματός σου

Ο σημαντικότερος μυς στο ανθρώπινο σώμα είναι η καρδιά. Ένας υγιής οργανισμός, όπως είναι φυσικό, έχει μεγαλύτερες αντοχές από ένα καταπονημένο, πόσο μάλλον αν η καρδιά αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και δεν λειτουργεί σωστά. Γιατί λοιπόν να χάνεις όλες τις όμορφες στιγμές της ζωής σου, λόγω ιατρικών προβλημάτων;

Υγεία

Δεν είναι κρίμα να χάνεις όλες τις όμορφες στιγμές, διότι απλά δεν είχες προσέξει όσο θα έπρεπε στο παρελθόν; Πρόλαβε κάθε ελλοχεύοντα κίνδυνο κάνοντας τις απαραίτητες ετήσιες εξετάσεις. Το Medi Family Athens φροντίζει εσένα και την οικογένεια σου, ώστε να σου εξασφαλίζει το μέγιστο αγαθό της Υγείας σου.

Με τους προληπτικούς ελέγχους το Medi Family Athens έχει στόχο να αναγνωρίσει και να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Μην ξεχνάς ότι η Υγεία μας εξαρτάται κατά 50% από τη συμπεριφορά μας.

Triplex καρδιάς

Το Medi Family Athens για μόνο λίγες ημέρες προσφέρει ένα triplex καρδιάς καθώς και ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα σε όλους μας, για να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε κάθε μας στιγμή με υγιή και δυνατή καρδιά.

Με το triplex ή αλλιώς υπερηχογράφημα ο ειδικός ιατρός του Medi Family Athens θα εξετάσει τον μυ της καρδιάς ενώ θα παρακολουθήσει τη λειτουργία του ελέγχοντας και εντοπίζοντας κάθε πιθανή δυσλειτουργία. Αντίστοιχα, το ηλεκτροκαρδιογράφημα είναι απαραίτητο αφού προλαμβάνει τυχόν καρδιακές παθήσεις μέσα από μία εξέταση που περιλαμβάνει μετρήσεις σφίξεων, οξυμετρία και μέτρηση πίεσης. Τα αποτελέσματα, φυσικά θα τα εξετάσει ένας εμπεριστατωμένος ιατρός.

Εσύ ακόμα να κλείσεις ραντεβού; Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Σχολίασε το