Κέντρα Διασκέδασης: Επαναλειτουργία με… αποστάσεις

0
170

H άρση των μέτρων είναι πλέον στην πλήρη εφαρμογή τους, μετά τη δίμηνη+ καραντίνα και ο κόσμος πλέον βγαίνει όλο και περισσότερο. Μετά από τρεις μήνες που παρέμειναν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης και έμειναν μακριά από τις πίστες οι τραγουδιστές, στις 08 Ιουνίου κάτω από τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού, άρχισαν τα μαγαζιά να κάνουν πρεμιέρα με γρήγορους ρυθμούς. κέντρα διασκέδασης

Ποδαρικό με… Νίκο Βέρτη

Ποδαρικό θα λέγαμε ότι έκανε ο Νίκος Βέρτης και πολύ πετυχημένο, στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, στις 13 Ιουνίου στο γνωστό κέντρο διασκέδασης ΥΤΟΝ που τον φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια. Ο γνωστός καλλιτέχνης συγκινημένος από το πλήθος κόσμου που έτρεξε να τον παρακολουθήσει, ζήτησε από τους παρευρισκομένους να τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις, στηρίζοντας τον ώστε να περάσει ένα Καλοκαίρι με τραγούδι.

Η ταλαντούχα Χρύσπα ξεκίνησε τις εμφανίσεις με το Στέλιο Λεγάκη και τους Prestige the band, στο Kremlino στον Πειραιά, την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ξεσήκωσαν τα πλήθη. Οι άνθρωποι που πήγαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ήταν πολλοί γνωστοί του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο.

Πρεμιέρες… η συνέχεια

Άλλη μία πρεμιέρα είχαμε την Παρασκευή που μας πέρασε με το Θοδωρή Φέρρη που έχει κατακτήσει για τα καλά το κοινό και την εκρηκτική όλο ζωντάνια Josephine στο Romeo Club, μετά την περσινή επιτυχία. Μαζί τους τραγουδούν και η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χρήστος Ζώτος.

To πολυσυζητημένο σχήμα με την Πάολα και το Νίκο Κουρκούλη έκανε πρεμιέρα επίσης, την Παρασκευή στο πλήρες ανακαινισμένο Teatro music Hall. Είναι ένα πρόγραμμα που πολλοί περίμεναν να δουν και όπως φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου η ένωση των δύο αυτών λαϊκών φωνών μετά την επιτυχία της Θεσσαλονίκης, ήρθαν για να κάνουν χαμό και στην Αθήνα.

Σύντομα αναμένονται κι άλλες πρεμιέρες μεγάλων καλλιτεχνών που θα είναι εκεί για να προσελκύσουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους και τις μαγευτικές φωνές τους. Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι άκρως μουσικό, διότι μετά τον εγκλεισμό όλοι επανέρχονται δριμύτεροι… έστω και με αποστάσεις.

Σχολίασε το