Ιδανικές αποκριάτικες στολές για ζευγάρια

0
801

Οι απόκριες πλησιάζουν… Εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι θα ντυθείς με την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου; Θέλεις να ντυθείς κάτι από κοινού; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ευφάνταστες αλλά και “spooky” στολές ιδανικές για σένα και το ταίρι σου.

Να κάποιες από τις πιο cool και funky επιλογές που θα μπορούσες να επιλέξεις:

Πειρατές

All time classic χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη επιλογή, αφού είναι εύκολο να την βρεις στα εποχιακά μαγαζιά ή ακόμα και να τη δημιουργήσεις. H χαρακτηριστική δε ατάκα “Αρρρ…” “Αρρρ…” θα ολοκληρώσει την περιπετειώδη αμφίεση. Βέβαια όλα τα βλέμματα θα τραβήξει η επιβλητικά όμορφη πειρατίνα, αφού θα παρουσιάζει κάτι ελκυστικό, αλλά αρκετά επικίνδυνο ταυτόχρονα.

Mickey, Minnie mouse

Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο, που να θυμίζει εποχές Walt Disney o Mickey και η Minnie mouse είναι άριστες επιλογές. Κάτι από την παιδική σου ηλικία θα επανέλθει στη μνήμη, ενώ κάθε παιδική διάθεση σου πλέον θα είναι επιτρεπτή! 😉

Ο Κακός ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα 

Για σένα που είσαι λάτρης αυτού του παραμυθιού, η συγκεκριμένη μεταμφίεση σε αφήνει απίστευτα ελεύθερο να αυτοσχεδιάσεις αφού δεν είναι απαραίτητη η στολή. Στολές μπορεί να υπάρχουν σε αφθονία στα καταστήματα της περιόδου, αλλά ένα εφευρετικό make up και απλά μαύρα ή καφέ ρούχα να είσαι σίγουρος πως θα τραβήξουν τα βλέμματα το ίδιο ή ίσως και περισσότερο από τις mainstream στολές. Η στολή δε της κοκκινοσκουφίτσας μπορεί να δημιουργηθεί απλά με μία κόκκινη κάπα, παιχνιδιάρικη διάθεση και παιδική αθωότητα. Τι λες? Κατέληξες στην στολή σου για φέτος;

Κόμης και κόμισσα βαμπίρ

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο elegant και dark, η μεταμφίεση σε βαμπίρ είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου! Ντυμένοι με μαύρα χρώματα και με ζωγραφισμένα κόκκινα χείλη είστε έτοιμοι να κλέψετε την παράσταση!

Αυγό και Μπέικον

Τελευταία, αλλά πιο κωμική επιλογή είναι να ντυθείτε αυγό και μπέικον.Υπάρχει άλλωστε άλλος πιο ταιριαστός συνδυασμός φαγητού; Βάλτε τα καλά σας, αλάτι, πιπέρι και είστε έτοιμοι για μία “χορταστική” βραδιά!

Σχολίασε το