Θέλεις να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού; – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

0
188

Θέλεις να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού ,αλλά από το τρακ και το άγχος τα “κάνεις θάλασσα“; Ήρθε λοιπόν η ώρα σου να θριαμβεύσεις και να προκαλέσεις θετικές εντυπώσεις με μικρά αλλά ουσιαστικά τρικς!

Να είσαι ο εαυτός σου

Εμείς στο athensstories επικροτούμε και θέλουμε να είσαι ο εαυτός σου. Μην γίνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι. Άλλωστε, αυτό θα κεντρίσει τον άλλον. Λίγο το χιούμορ, λίγο η καλή διάθεση, θα είναι αρκετά να “σπάσουν τον πάγο” ώστε να ξεδιπλώσεις τον χαρακτήρα σου στο έπακρο. Σκοπός είναι λοιπόν να δείξεις αυτό που είσαι για να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο ραντεβού, όχι κάτι ψεύτικο που στην αρχή θα φαίνεται καλό αλλά στη συνέχεια θα “ξεφτίσει”.

 

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Ναι, να έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το παν. Δείξε σιγουριά για τον εαυτό σου. Η σιγουριά είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας και προβάλλει μία σταθερότητα. “ATTENTION PLEASE“, μην το παρακάνεις. Υπάρχει μία πολύ μικρή γραμμή μεταξύ θράσους και αυτοπεποίθησης μην την ξεπεράσεις, διότι θα σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.  So… Δείξει πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου κι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν στο πρώτο ραντεβού.

Φόρεσε άνετα ρούχα

Όλοι λίγο πολύ θέλουμε να εντυπωσιάσουμε στο πρώτο ραντεβού, αυτό όμως μας οδηγεί στις λάθος επιλογές ρούχων. Βάλε κάτι πιο άνετο. Τόλμησε και κάτι απλό. Ο χαρακτήρας σου είναι αυτός που πρέπει να τραβήξει το ενδιαφέρον του άλλου, όχι τα ρούχα που φοράς. Μία άλλη ιδανική επιλογή θα ήταν να φορέσεις ρούχα που θα φόραγες και για μία απλή έξοδο. Απέφυγε τις σέξυ (προκλητικές) επιλογές, ώστε το μυστήριο να πλανάται στον αέρα μέχρι την κατάλληλη στιγμή! 😉

Δώσε προσοχή στον άλλον

Βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο. Ναι ναι, απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσεις όμορφα και να αφοσιωθείς στις συζητήσεις σου με τον άλλον είναι να αφήσεις το κινητό σου στην άκρη. Άλλωστε με το κινητό στο χέρι πιο πιθανό να προκαλέσεις αδιαφορία και εκνευρισμό στον άλλον παρά την όρεξη για δεύτερο ραντεβού. Focus στον άλλον λοιπόν! Κάθε συζήτηση μπορεί να αποτελέσει κλειδί στον να έρθεις πιο κοντά με το date σου ενώ τα κοινά σας σημεία πιθανόν να σε εντυπωσιάσουν.

 

Απέφυγε το πολύ αλκοόλ

Ένα ποτήρι κρασί θα σε ευνοήσει στην συγκεκριμένη περίσταση, ώστε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Άντε δύο-τρία το πολύ! Πρόσεξε μην το παρακάνεις όμως και φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Μην ξεχνάς σε κανένα δεν προκαλεί εντύπωση το μεθύσι από το πρώτο ραντεβού.

 

 

Φλέρταρε με μέτρο

Φυσικά και λέμε ναι στο “flirt”. Φλέρταρε λοιπόν όσο μπορείς με όμορφο τρόπο. Ακούμπησε τον άλλον με μικρές κινήσεις, δείξε το ενδιαφέρον σου για τον άλλον. Κάθε κοπλιμέντο μπορεί να θεωρηθεί φλερτ, όμως μην ξεπεράσεις τα όρια. Μην ξεχνάς πως το κλειδί για ένα επιτυχημένο ραντεβού  είναι να “προσπαθείτε” και οι δύο.

 

Αν ακολουθήσεις αυτά τα τρικς πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο  ραντεβού ενώ ποιος ξέρει, μπορεί να οδηγήσει και σε κάτι πιο ουσιαστικό στο μέλλον. Εμείς σου ευχόμαστε τα πάντα για ένα επιτυχημένο ραντεβού και φυσικά για μία καλή “συνέχεια”. Αν πάλι ακολούθησες τις οδηγίες μας δεν χρειάζεται να ευχηθούμε κάτι αφού θα τα κατάφερες ήδη…

 

 

 

 

 

Σχολίασε το