Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεφώνων S10

0
151

Η Samsung, με αφορμή το πάρτι που οργανώνει στο Σαν Φραγκίσκο στις 20 Φεβρουαρίου, αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα της σειρά κινητών s10. Ωστόσο, από την πληθώρα των πληροφοριών στα Social Media όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε προϊδεαστεί για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Φέτος, εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της Samsung, η οποία έφερε τα πάνω κάτω  καθώς δεν θα παρουσιαστούν 2 τηλέφωνα όπως κάθε άλλη χρονιά, αλλά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων!

Τα δύο κύρια βέβαια θα είναι το s10 και αντίστοιχα το s10 plus, τα οποία όπως είναι λογικό, μοιράζονται το ίδιο DNA με το s8, s9, Note 8, Note 9 των δύο τελευταίων χρόνων. Επιπρόσθετα, το s10 θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο στην Αμερική που θα διαθέτει τον νέο Qualcomm Snapdragon 855 SoC επεξεργαστή. Στη συνέχεια το notchs για τη διάτρηση θα αλλάξει με μία εγκοπή. Η πρώτη εμφάνιση του επεξεργαστή θα γίνει μόνο στο s10, ενώ η νέα αυτή σειρά θα είναι η μοναδική που θα είναι συμβατή με το Wi-Fi 6.

Χωρητικότητα

Όσον αφορά την χωρητικότητα, η Samsung πλέον μας πηγαίνει σε άλλο level. Ξεχνάμε τις απλές χωρητικότητες 64gb, 128gb και 256gb…Πλέον μιλάμε για ένα υπολογιστή στο χέρι μας, αφού τα gb θα φτάνουν σχεδόν το 1TB!

Ram

Η Ram τους θα αυξηθεί επιτέλους καθώς μετά βίας κάλυπταν τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή τα προγενέστερα μοντέλα. Από τη μέγιστη για το 2018 ram που έφτανε στα 6gb, θα πάμε πλέον στα 12gb δημιουργώντας τη δυνατότητα πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα στη συσκευή.

Ανάλυση κάμερας και δυνατότητες

Και κλείνουμε με την κάμερα που θα προσπεράσει κάθε προσδοκία καθώς θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών, αφού οι δυνατότητες προβλέπεται να είναι τεράστιες…Αν και τα 12Mp-16Mp φαίνονται λίγα για όσους κυνηγιούν τους αριθμούς, στην πραγματικότητα είναι αρκετά και εντελώς αποτελεσματικά αφού σημασία δεν έχουν τα πολλά MPs αλλά η ανάλυσή τους. Ο φακός και επίσημα καλύπτει το μήκος και τις μοίρες ενός ευρυγωνίου φακού, αλλά και ενός τηλεφακού, δίνοντας στο χρήστη απεριόριστες δυνατότητες στο χώρο της φωτογραφίας.

Περισσότερα αναμένουμε μαζί σας την Τετάρτη στο review της Samsung!

Σχολίασε το